UBICA TRUDNE SUPRUGE IZ PRIŠTINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija opkolila monstruma, ali je odbio da se preda
Foto: Facebook

novi detalji

UBICA TRUDNE SUPRUGE IZ PRIŠTINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Policija opkolila monstruma, ali je odbio da se preda

Crna Hronika -

Sokol Halili, koji je osumnjičen da je ubio svoju trudnu suprugu Hamide Magaši ispred ginekološke klinike u Prištini, izvršio je samoubistvo!

Zvaničnik lažne države Kosova Dželjalj Svečlja potvrdio je da je osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo.

Svečlja je u objavi na Fejsbuku naveo da je Policija locirala osumnjičenog za ubistvo trudnice u dvorištu Ginekološke klinike u Prištini. Međutim, kako dodaje Svečlja, Sokol Halili nije želeo da se preda već je izvršio samoubistvo.

- Nakon intenzivnog rada svih jedinica locirali smo ubicu Sokola Halilija. Uprkos pokušaju policijskih zvaničnika da pregovaraju o predaji, on se ubio. Policija i policijski inspektorat nastaviće istragu kako bi se otkrile sve okolnosti ubistva trudnice i samoubistva - napisao je Svečlja.

Hamide Magashi, Hamide Magaši
foto: Facebook

Hamide Magaši (35), podsetimo, ubijena je u sredu predveče u dvorištu klinike za ginekologiju u Prištini. Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike.

Mesecima trpela zlostavljanje

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog porodičnog nasilja razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živela je u kući svojih roditelja u Lupljanju. Dan pre ubistva otišla je na kliniku u Prištini na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Hamide se navodno i pored zlostavljanja dva puta vraćala u kuću svog muža Sokola Halilija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track