EKSKLUZIVNO! SNIMAK PUCNJAVE U OBRENOVCU: Četvorica izašla iz džipa, pojurili mladića, pa zapucali! Vikali: AJDE SLAVKO (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

OBRAČUN!

EKSKLUZIVNO! SNIMAK PUCNJAVE U OBRENOVCU: Četvorica izašla iz džipa, pojurili mladića, pa zapucali! Vikali: AJDE SLAVKO (VIDEO)

Crna Hronika -

Kurir je došao u posed snimka pucnjave u Obrenovcu koja se dogodila u podeljak u popodnevnim časovima, a zbog koje je uhapšen Slavko Đ. (30) iz tog grada!

Kako saznajemo, Slavko Đ. se tereti za pokušaj ubistva S.T. (28) koji je, inače, radnik obezbeđenja u jednom klubu u Obrenovcu.

Obrenovac, pucnjava, Slavko Đorđević
foto: Privatna Arhiva

Na snimku se, kako kaže naš izvor upoznat sa slučajem, vidi oštećeni S.T. kako izlazi iz ulaza zgrade, a potom se tu zaustavlja automobil marke "porše", a u kojem su bili Slavko Đ., Miodrag Z., koji se nalazi u bekstvu, i još dva , za sada, neidentifikovana mladića.

01:33

Snimak pucnjave u Obrenovcu

Kako se vidi na snimku, S.T. potom kreće da beži iza zgrade, a četvorica mladiće naoružana kreću za njim. Sustižu ga i ispaljuju jedan metak u njegovom pravcu, a potom se vraćaju u automobil i odlaze. Dok beže ka automobilu nazad, osumnjičeni viču: "Ajde, Slavko!".

Inače, Slavko je malo zaostao za njima i poslednji je ušao u automobil pre nego što su pobegli s lica mesta.

Pozadina sukoba

Prema saznanjima Kurira, do ove pucnjave dovelo je prebijanje mladića Miodraga Z. koji je trenutno u bekstvu.

- S.T. je ispred jednog obrenovačkog kluba prebio Miodraga i napao ga nožem. To je bio povod za svađu između njega i četvorice mladića koji se sada terete za pokušaj ubistva - kađe naš izvor.

Kako tvrdi, S.T. je zapucao na "porše" u kom su bili četvorica mladića čim je video da se automobil parkira ispred zgrade.

- S.T. je prvi potegao oružje, pa su onda ostali izašli za njim iz automobila i ispalila na njega jedan metak kad su ga sustigli i pobegli sa lica mesta - kaže izvor.

Obrenovac, Slavko Đorđević, Navijač
foto: Facebook

Prema njegovim rečima, Slavko Đ. jeste bio navijač ali frakcije iz Obrenovca i već duže vreme ne ide na utakmice. Takođe, u junu mu je skinuta nanogica koju je imao 10 meseci zbog drugog krivičnog dela.

Podsetimo, Slavko Đ. je danas salušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i on je iskoristio svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem, a tereti se da je on namamio S.T. da izađe ispred te zgrade, tako što ga je pozvao telefonom. Njemu i Miodragu Z. na teret se stavlja krivično delo pokušaj ubistva u saizvršilaštvu.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track