OTAC I SIN ZADOBILI TEŠKE TELESNE POVREDE, TINEJDŽERI TUKLI I ŽENU I DETE: Tužilaštvo o prebijanju porodice u Vranju
Foto: Kurir/T.S.

Nečuveno

OTAC I SIN ZADOBILI TEŠKE TELESNE POVREDE, TINEJDŽERI TUKLI I ŽENU I DETE: Tužilaštvo o prebijanju porodice u Vranju

Crna Hronika -

Četvoročlanu porodicu noćas su napala sedmorica muškaraca ispred zgrade u kojoj porodica živi, potvrđeno je za Kurir u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju. Nepoznato lice im se obratilo rečima "šta me bre gledaš"a onda je usledio napad.-

Oca i sina trojica udarala pesnicama i šutirala nogama po glavi i telu oborivši ih na zemlju. Majka je skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, dok su isti nastavili da ga šutiraju, a onda su iz vozila izašla još 4 lica koja su takođe šutirla i udarala oštećene. Kod oca i sina su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma nosa i druge povrede po glavi i telu zadržani su na dalje lečenje u ZC Vranje.

Zahvaljujući snimku sa sigurnosnih kamera nakon što je OJT naložilo uviđaj lica mesta i da se izuzme video zapis sa obližnjeg lokala identifikovana trojica od sedmorice napadača na porodicu. Određeno im zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela teška telesna povreda i krivičnog dela nasilničko ponašanje

Saopštenje OJT u Vranju, prenosimo u celosti.

"Dana 20.12.2022. oko 02 časa maloletna ćerka prijavila je da su 7 lica napala njenu porodicu na ulici ispred zgrade u ulici Proleterskih brigada u Vranju. Patrola PU Vranje je izašla na lice mesta gde su zatekli oštećene V.M. suprugu V.J. sa decom, koji su rekli da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo rečima "šta me bre gledaš"dok su sa njim bila još dva lica kada su odmah oštećeniog V.M.i njegovog sina počeli da udaraju pesnicima po telu , po glavi potom su ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju nogama u predelu glave, dok je majka V.J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca, dok su isti nastavili da ga šutiraju, kada su iz vozila izašla još 4 lica koja su takođe šutirla i udarala oštećene.

Nakon izvršenog pregleda oštećenih u ZC Vranje kod istih su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma nosa i druge povrede po glavi i telu i isti su zadržani na dalje lečenje u ZC Vranje. Naloženo je da se izvrši uviđaj lica mesta sačini krim. tehnička dokumentacija, da se izuzme video zapis sa obližnjeg lokala, u naknadnim konsultacijama dežurni zamenik je obavešten da su prepoznata tri lica K.M. (2003), M.T. (2003) i D.N. (2003) svi iz Vranja. Takođe je naloženo da se osumnjičenima odredi zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela teška telesna povreda i krivičnog dela nasilničko ponašanje", naveo je u saopštenju portparol OJT u Vranju Miodrag Stojanović.

Ulici Proleterskih brigada u Vranju nalazi se u donjem delu grada i spada u frekventnije saobraćajnice.

Kurir / T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track