DETALJI BRUTALNOG PREBIJANJA MALOLETNIKA: Sumnja se da je umešan u nedozvoljene radnje, poznanici porodice ga hvale (VIDEO)
Foto: Twitter/@Silvana71376830

Nikada ranije nije pravio bilo kakav problem

DETALJI BRUTALNOG PREBIJANJA MALOLETNIKA: Sumnja se da je umešan u nedozvoljene radnje, poznanici porodice ga hvale (VIDEO)

Crna Hronika -

Na društvenim mrežama danas je osvanuo jeziv snimak brutalnog udaranja dečaka (16) kojem grupa drugih mladića traži novac. Na snimku se jasno čuje njegovo zapomaganje da ga ne udaraju i moli da ga puste, a on će im doneti tražene pare.

- Jel znaš da ne priča porodica sa mnom zbog tebe, jel lepo buraz da plaču - čuje se iz pozadine mladić dok šamaraju i udaraju dečaka, šakama i nogama po licu.

- Samo me pustite da idem kući da uzmem pare - čuje se i vidi zapomaganje šesnaestogodišnjaka iz mesta u blizini Gornjeg Milanovca.

On je na snimku dlanovima pokušavao da zaštiti glavu kako bi izbegao udarce, ali su mu napadači naredili da ih skine i nastavili su da ga prebijaju.

Na snimku se čuje i da je reč o više napadača, koji ga istovremeno udaraju, a jedan od njih snima čitav događaj koji je osvanuo na društvenoj mreži TikTok.

00:35

Snimak brutalnog nasilja nad mladićem

- On je koliko znam nekoliko puta menjao stan u kojem privatno stanije, razlog ne znam. Njegova porodica dobro živi, oba roditelja imaju plate vrlo visoke. Ima i stariju sestru koja je udata. Nikada ranije nije pravio bilo kakav problem, naprotiv, on je vredan i snalažljiv, zarađivao radeći tokom raspusta - rekla je poznanica porodice iz ovog milanovačkog mesta.

Kako nezvanično saznajemo iz istrage, snimak nije nastao u mestu boravka mladića, već u Vrnjačkoj Banji gde mladić trenutno živi.

- Otac mu ima vrlo karakterističan nadimak i nije isključeno da se i dečak upetljao u nekakve nedozvoljene radnje. Ono čime istraga pouzdano u ovom trenutku raspolaže je podatak da su ga pripadnici grupe s druge strane zakona iskoristili za neka krivična dela. Ovaj snimak je posledica te radnje - kaže naš izvor iz istrage.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja