FUDBALER VOZIO BEZ DOZVOLE KAD JE POGINUO KOD ŠIMANOVACA: Klub se od njega oprostio potresnim rečima "BEBE, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU"
Foto: Printscreen/Instagram

FUDBALER VOZIO BEZ DOZVOLE KAD JE POGINUO KOD ŠIMANOVACA: Klub se od njega oprostio potresnim rečima "BEBE, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU"

Crna Hronika -

Fudbaler Aleksandar Kristijan Marković (29) nastradao je sinoć u teškoj soabraćajnoj nesreći kod Šimanovaca, kada se automobilom zakucao u betonski krst.

Od njega se na društvenim mrežama oprostio fudbalski klub Kameni Ašanja, za koji je inače igrao.

- FK Kameni Ašanja sa velikom tugom i žalošću obaveštava javnost da je naš Aleksandar Kristijan Marković - “Bebe” izgubio život u saobraćajnoj nesreći na Prekoj kaldrmi. Ovo je velika tragedija za celu Ašanju i za naš klub za koji je Bebe godinama igrao i davao zadnje atome snage za pobede FK Kameni. Ovom prilikom izražavamo saučešće njegovoj porodici i nek mu je večna slava i hvala - piše u objavi.

Inače, kako Kurir saznaje, Aleksandar je vozio bez dozvole, koja mu je pre dve godine oduzeta zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Takođe, i ranije je kažnjavan jer nije imao vozačku dozvolu.

Podsetimo, Aleksandar Kristijan je nastradao sinoć kada se "mercedesom" zakucao u betonski stub nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo s puta.

Tragedija se dogodila u centru kružnog toka koji se nalazi između dve opštine - Surčin i Pećinci.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track