KOMŠINICA OTKRIVA DA LI JE DEVOJKA STRADALA NA ZVEZDARI IMALA DEČKA: Tuga i bol u selu, sprema se sahrana, porodica čeka samo OVO
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Facebook

svi imaju samo reči hvale

KOMŠINICA OTKRIVA DA LI JE DEVOJKA STRADALA NA ZVEZDARI IMALA DEČKA: Tuga i bol u selu, sprema se sahrana, porodica čeka samo OVO

Crna Hronika -

Selo u Vojvodini zavijeno je u crno, a čitavo naselje okupilo se danas u porodici devojke preminule (26) na Zvezdari, u Beogradu, u svom iznajmljenom stanu.

Nema čoveka na čijem licu se ne vidi bol, svi se znaju, u selu od nekoliko hiljada meštana, veliki broj porodica je istog prezimena. Svima se ocrtava tuga, a za porodicu nema goreg trenutka. Čekaju nalaze obdukcije svoje ćerke, miljenice ne samo svoje porodice, nego i čitavog sela. Svi misle isto, da je imala bezbroj vrlina, od čestitosti do lepote i pameti.

Ceo komšiluk se sjatio, da porodicu ne ostave samu u bolu, u trenucima kada treba da stignu nalazi obdukcije, da se možda dođe do DNK tragova, i da se sazna bar deo tragičnog događaja, jer trenutno je sve na nivou nagađanja.

Porodicu pokušavaju da uteše i devojčin stric i njegova dva sina koja su po pozivu roditelja otišli u Beograd u petak, da vide zašto im se dete ne javlja. Utehe nema, kako za familiju, tako i za mlađeg brata nesrećne devojke, za koga takođe svi imaju samo reči hvale.

Ivana Krivokapić
foto: Printscreen/Facebook

Jedna od komšinica za Kurir kaže da je stradalu devojku držala u krilu još kada je bila dete, da poznaje i nju i njenu porodicu.

"Tačno je da je i studirala i radila. Bila je zlatno i čestito dete, a i mesto gde je radila u Beogradu vodili su solidni ljudi. Zato je i porodica bila sigurna da je na dobrom mestu i da sve dobro čini. A nije mislila samo na sebe, znala je vikendom da dođe kući i pomaže majci da skuva i spremi kuću. Roditelji su čestiti ljudi, tako su i vaspitali decu", kaže komšinica koja se baš spremala da ode u porodicu kojoj se dogodila tragedija.

Meštani odmahuju rukom i prozbore samo reč "tragedija".

"Ne znamo čemu da verujemo, taj ključ je čudna stvar, kao da krije neku tajnu. Sa druge strane sve je čudno i te modrice ili podlivi po vratu. Rečeno nam je da je samo nepomično ležala na krevetu. Znamo dete, nije želela ni u inostranstvu da radi, nego tu u Srbiji da se iškoluje i pomogne porodici, vrednim roditeljima, koji su se ponosili njome".

Zvezdara, Zgrada, telo devojke, ulica Dušana Popovića
foto: Nemanja Nikolić

Jedna komšinica dodaje da zna da devojka u poslednje vreme nije imala ni dečka.

"Bila je prelepa, pitali smo je oko udaje, a ona je uvek odgovarala da nije lako naći dobrog i čestitog momka. Javljala se redovno kući, eto u petak se nije javila, a u subotu je roditelje dočekala tužna vest da je mrtva i da dođu u Beograd. Devojka je bila zdrava, svi se čude tim podlivima i povredama, ne bi se moglo reći ni da je lakoverna, nego da je odgovorna mlada cura, ma razmišljala je mudro kao da je naših godina", kaže prijateljica porodice.

U selu kažu da je sahrana sutra, kada će se svi oprostiti od divne devojke, a da ne znaju uzrok smrti.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track