SRBIN NAMAMLJEN ISPRED HOTELA U KAMBODŽI, PA IZREŠETAN, SUPRUGA SVE ISPRIČALA: Novi detalji surovog ubistva Strahinje Dačkovića
Foto: Privatna Arhiva

istraga

SRBIN NAMAMLJEN ISPRED HOTELA U KAMBODŽI, PA IZREŠETAN, SUPRUGA SVE ISPRIČALA: Novi detalji surovog ubistva Strahinje Dačkovića

Crna Hronika -

U ubistvo Strahinje Dačkovića (37) iz Brusa, koji je u subotu ubijen u Pnom Penu, glavnom gradu Kambodže, kako se sumnja, učestvovao je njegov dobar prijatelj, nezvanično saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, Srbin je namamljen da siđe ispred stambenog kompleksa u kom ježiveo u tom gradu.

Poslednja fotografija
Poslednja fotografija foto: Privatna arhiva

- U istrazi su ispitani očevici, ali i Dačkovićeva supruga. Očevici su rekli da su videli Srbina kako stoji na ulazu u zgradu sam, a u jednom trenutku mu je prišao automobil, beli "leksus", iz kog su ispaljena tri hica - kaže naš izvor. Kako dodaje, jezivu scenu videla je Dačkovićeva supruga, koja je, čuvši hice i gungulu izašla napolje.

- Ona je navodno videla kad je "leksus" odlazio s mesta zločina, a u njemu je prepoznala državljanina Sjedinjenih Američkih Država s kojim se njen muž družio. Takođe, ona je rekla da je njen muž oko 23 sata došao kući, a da je pola sata kasnije na poziv prijatelja izašao napolje - kaže izvor i dodaje:

- Rekla je da ga je pozvao upravo Amerikanac, kao i da nije u tome videla ništa sumnjivo, jer su bili u dobrim odnosima. U prilog tome govori i to što je Srbin neposredno pre ubistva bio sa Amerikancem u jednom restoranu, čak su se i fotografisali zagrljeni. Šta se u međuvremenu dogodilo još uvek nije razjašnjeno.

Mesto zločina
Mesto zločina foto: Printscreen

Ubica, čiji identitet tamošnja policija nije otrkila, pobegao je posle ispaljenih hitaca.

- Za osumnjičenim je raspisana poternica - kaže izvor Kurira.

Inače, Srbin je u Kambodži živeo skoro osam godina, a kada će njegovo telo biti dopremljeno u Srbiju još uvek se ne zna.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track