TREĆI JE DAN, GLEDAM U TELEFON, ALI TVOG POZIVA NEMA: Misteriozni prijatelj pokojne devojke sa Zvezdare naterao svima suze na oči
Foto: Printscreen/Instagram

patnja

TREĆI JE DAN, GLEDAM U TELEFON, ALI TVOG POZIVA NEMA: Misteriozni prijatelj pokojne devojke sa Zvezdare naterao svima suze na oči

Crna Hronika -

Smrt studentkinje I. K. (26), koja je u subotu pronađena mrtva u svom iznajmljenom stanu na Zvezdari u Begradu još uvek nije sasvim razjašnjena. Prvi rezultati obdukcije pokazali su da ona nije zadavljena i da na telu nema tragova nasilja, ali nije saopšteno od čega i kako je ona preminula.

Njena prerana smrt pogodila je sve one koji su je poznavali, a svi oni za nju imaju reči hvale, opisujući je kao dobru, pametnu, čestitu i nasmejanu osobu.

Pokojna I. K.
Pokojna I. K.foto: Printscreen/Facebook

Ipak, jednu osobu je smrt I. K. naročito pogodila, a mladić, koji je poznavao I. K. i koji je sa njom išao na planinarenje ne prestaje da se oprašta od nje potresnim objavama na društvenim mrežama koje teraju suze na oči.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno, kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko - napisao je ovaj mladić uz zajedničku fotografiju sa I. K.

Podsetimo, misteriozni mladić se i dan nakon tragične vesti o smrti devojke oglasio na Fejsbuku i Instagramu i uz zajedničke fotografije napisao "da ne može da veruje da se njoj to dogodilo".

Prokletije
foto: Drustvene Mreže

- Počivaj u miru moj lepi anđele - napisao je, između ostalog on.

Podsetimo, telo devojke na krevetu pronašla su njena braća u subotu ujutru. Oni su došli na poziv njenih roditelja jer im se nije javljala na telefon.

- Smrt devojke se i dalje vodi kao sumnjiva. Ono što je najviše zbunilo sve jesu modrice na njenom vratu, ali i to što je stan bio zaključan, a ključa nema, To upućuje na zaključak da je ona bila s nekim u stanu u trenutku smrti. Istraga je u toku i radi se na rasvetljavanju svih činjenica - kaže naš izvor.

Ono što je pobudilo dodatnu sumnju jeste i izjava komšinice, koja je ispričala da je u stanu devojke čula neku čudnu buku, kao da je imala gosta.

Devojka je sahranjena u svom rodnom selu u Vojvodini u prisustvu brojnih rođaka, prijatelja, komšija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja