OTKRIVENA POZADINA PUCNJAVE U OBRENOVCU: Uhapšen i četvrti mladić, a evo zašto su potezali palice i pištolje!
Foto: Printscreen/Instagram

OSVETA

OTKRIVENA POZADINA PUCNJAVE U OBRENOVCU: Uhapšen i četvrti mladić, a evo zašto su potezali palice i pištolje!

Crna Hronika -

Miloš M. (22) uhapšen je u petak zbog sumnje da je 11. decembra u Obrenovcu, zajedno sa Đorđem M. (21) koji je u pritvoru i još dva lica, pokušao da ubije V.M. i naneo lake telesne povrede N.D.

Miloš M. je saslušan i branio se ćutanjem, ali kako Kurir saznaje da je pozadina sukoba četvorice mladića sa V.M. navodni dug.

- V.M. je jednom od mladića malo pre pucnjave zapalio automobil jer mu taj mladić nije platio dug. Dva dana kasnije je taj mladić okupio drugare i pokušao da se osveti V.M. ali je on uspeo da im pobegne - kaže izvor Kurira i dodaje:

- N.D. je bio samo kolateralna šteta. Cilj im je bio V.M. najverovatnije da mu pucaju u noge kako bi ga upozorili.

Sumnja se da je Đorđe M. koji je nosio masku na licu, zajedno sa Milošem M. i još dva lica došao do staze ispred stambene zgrade u Obrenovcu, gde su u tom trenutku stojeći razgovarali oštećeni V.M. i N.D.

Čim ih je opazio V.M. je počeo da beži, a Miloš M. je, kako se sumnja, u njegovom pravcu ispalilo više projektila, ali je V.M. uspeo da pobegne.

Onda su sva četvorica prišla N.D. koji je seo u svoje vozilo, parkirano u neposrednoj blizini, pa mu je Miloš M. pretio pištoljem, dok su ga ostali tukli palicama po glavi i telu i naneli su lake telesne povrede.

Podsetimo, samo dva dana posle pucnjave na V.M. pokušano je ubistvo radnika obezbeđenja S.T. (28) u Obrenovcu.

Slavko tipovao radnika obezbeđenja

Kako je Kurir prvi pisao, uhapšeni Slavko Đ. i Miodrag Z. koji je u bekstvu su sa još dvojicom mladića izašli iz automobila marke "porše", jurili S.T. i na njega uspalili jedan metak koji ga, srećom, nije pogodio.

Obrenovac, Slavko Đorđević, Navijač
foto: Facebook

Prema saznanjima Kurira, do ove pucnjave dovelo je prebijanje mladića Miodraga Z.

- S.T. je ispred jednog obrenovačkog kluba prebio Miodraga i to je bio povod za svađu između njega i četvorice mladića koji se sada terete za pokušaj ubistva - kaže naš izvor.

Kako tvrdi, S.T. je zapucao na "porše" u kom su bili četvorica mladića čim je video da se automobil parkira ispred zgrade.

Snimak

Na snimku koji smo objavili vidi se oštećeni S.T. kako izlazi iz ulaza zgrade, a potom se tu zaustavlja automobil marke "porše", a u kojem su bili Slavko Đ., Miodrag Z.

S.T. potom kreće da beži iza zgrade, a četvorica mladiće naoružana kreću za njim. Sustižu ga i ispaljuju jedan metak u njegovom pravcu, a potom se vraćaju u automobil i odlaze. Dok beže ka automobilu nazad, osumnjičeni viču: "Ajde, Slavko!".

01:33

Snimak pucnjave u Obrenovcu

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track