NOVI DETALJI PREBIJANJA KARAPANDŽIĆA! Nadrogirao se sa ženom, pa go istrčao na ulicu: Tvrdio da je NAPADNUT!
Foto: Privatna Arhiva

NOVI DETALJI PREBIJANJA KARAPANDŽIĆA! Nadrogirao se sa ženom, pa go istrčao na ulicu: Tvrdio da je NAPADNUT!

Crna Hronika -

Boris Karapandžić, pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića rano jutros primljen je u Urgentni centar s brojnim povredama, go i bos, a policija je brzo rasvetlila ovaj slučaj i utvrđeno je da je Karapandžić bio pod jakim uticajem narkotika i obračunavao se sa ženom!

Kako saznajemo, on je posle obračuna na vanbračnom suprugom go i bos istrčao na ulicu.

- Našao ga je prolaznik bio je jako pogubljen, nije znao gde je. Policiji je prvo tvrdio da ga je neko napao - kaže izvor Kurira.

suđenje Belivukovoj grupi, Centralni Zatvor, Boris Karapandžić
foto: Ana Paunković

Kako objašnjava, zbog toga je policija intenzivno radila na slučaju jer su pomislili da su upitanju mafijaški ili navijački obračuni.

- Očigledno je bio pod uticajem narkotika, tek posle nekoliko sati kad je došao sebi rekao je šta se zaista dogodilo, kako se zove i ko je - kaže naš izvor.

Razbijao izloge i prozore?

Karapandžić je imao više posekotina i ozbiljnih povreda koje su najverovatnije nastale kad je već istrčao iz stana.

- Išao je redom i razbijao ljudima prozore. Jednom je ušao sav krvav. Nama je razbio tri prozora na kući - napisala je jedna korisnica na društvenim mrežama.

On je, inače, imao posekotine po celom telu.

Podsetimo, pripadniku Belivukovog klana Borisu Karapandžiću ukinut je pritvor u oktobru prošle godine.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Boris Karapandžić
foto: Nenad Kostić

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track