CEO SVET JE PRENOSIO VEST O MASAKRU U SRCU ŠUMADIJE: Mesto u kom su psi nasmrt izujedali novinara je NAJUKLETIJA TAČKA SRBIJE!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen/Youtube

jezivo

CEO SVET JE PRENOSIO VEST O MASAKRU U SRCU ŠUMADIJE: Mesto u kom su psi nasmrt izujedali novinara je NAJUKLETIJA TAČKA SRBIJE!

Crna Hronika -

Tragična pogibija novinara Vladana Radosavljevića, kog su juče nasmrt izujedali psi u Velikoj Ivanči, nažalost nije prva tragedija koja je potresla ovo malo mestu kod Mladenovca u srcu Šumadije.

Srbija nikada neće zaboraviti masakr koji je pre 10 godina potresao našu zemlju. Reč je bila o masovnom ubistvu takvih razmera da su mediji čitavog sveta preneli vest.

Rano ujutru 9. aprila 2013. godine, Ljubiša Bogdanović je ženi rekao "nema nama života, a onda uzeo svoj pištolj "CZ88" i ubio 13 meštana Velike Ivanče.

dedovina, Velika Ivanča, Marina
foto: Youtube Printscreen/RTS

Išao je od kuće do kuće, pucao je na svakog koga je video živog. Monstrum Ljubiša je bio prek čovek, ali niko nije ni pomislio da se u njemu krije zver koja je spremna da presudi svojoj porodici, rođenom sinu, kao i rođacima i meštanima.

Velika Ivanča
Velika Ivanča foto: Vladimir Šporčić

Krvavi pohod Ljubiša je započeo u rođenoj kući, ubivši hicima iz pištolja sina Branka (42) i majku Dobrilu (83), dok je suprugu Javorku (76) teško ranio. Potom je krenuo po komšijskim kućama, a u domaćinstvu Despotovića, koji su mu bili prve komšije, hladnokrvno je likvidirao supšružnike Mikaila (67) i Milenu (61), ali i njihovog sina Gorana (24), snaju Jovanu (21) i unuka Davida (2).

- Dečaka je izrešetao u majčinom naručju, tri metka je ispalio - pričali su za Kurir meštani.

Monstrum... Ljubiša Bogdanović
Monstrum... Ljubiša Bogdanović

Bogdanović je zatim usmrtio i Draganu Stekić (50), njenu svekrvu Danicu (78), kao i bračni par Mijailović, Velimira (68) i Olgu (69). Smrt nisu izbegli ni Ljubinka Ješić (64) i njen sin Miloš (48).

- Njega kao da je tog jutra obuzela neka crna magija ili đavo! On je sa svim tim ljudima bio dobar kao hleb, družio se i na kraju ih pobio - pričale su komšije,. Za Kurir su rekli da im je najteže pala smrt malenog Davida, čiji im smeh i danas odzvanja u ušima.

Neke žrtve Bogdanović je ubio u dvorištu, ali je većinu usmrtio dok su spavali.

- Krenuo je od svoje kuće, pa gde je koga zatekao. Većina je bila u svojim krevetima. Spavali su, niko od njih nije mogao da mu pruži otpor. U kući prvog komšije, što bi se reklo preko plota, ubio je bebu. Malo dete koje je spavalo s majkom. Stariju ženu, koja je tek ustala kako smo pretpostavili, ubio je kada je krenula da se umije na česmi u dvorištu. Ubio je starca u krevetu koji se tek probudio i uključio televizor, ženu koja je ispratila muža na posao i verovatno je htela da se vrati da još malo odspava - priseća se ovaj policajac.

Na kraju, Ljubiša je pucao sebi u glavu, a preminuo je posle nekoliko dana u bolnici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja