HAPŠENJE ZBOG NAPADA NA NIŠLIJKU, POLOMIO JOJ VILICU A ONDA JOJ NASRNUO I NA MUŽA: Evo zbog čega ih je tukao u Sokobanjskoj
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

istraga u toku

HAPŠENJE ZBOG NAPADA NA NIŠLIJKU, POLOMIO JOJ VILICU A ONDA JOJ NASRNUO I NA MUŽA: Evo zbog čega ih je tukao u Sokobanjskoj

Crna Hronika -

NIŠ - Policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podnela krivičnu prijavu protiv M.I. (24) koji je juče oko 16 sati napao muškarca i ženu u Sokobanjskoj ulici u ovom gradu.

Njoj je pesnicom u lice naneo dvostruki prelom vilice, a čoveka je udarcima lakše povredio.

On će se na sudu braniti pod optužbom da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

- On se sumnjiči da je, juče posle podne, udario pesnicom u lice pedesetosmogodišnju ženu i teško je povredio. Takođe se sumnja da je udario njenog muža i naneo mu laku telesnu povredu, pa će protiv njega biti podneta i prekršajna prijava za prekršaj vređanje, vršenje nasilja, pretnja ili tuča po Zakonu o javnom redu i miru - rečeno nam je u policiji.

Za sada se ne zna kako je došlo do sukoba, ali je poznato da je momak M.I. odveden u Psihijatrijsku bolnicu u Toponici kod Niša.

- Taj momak nema stalnu adresu. Tu se uselio u jednu napuštenu kuću. Sukob se dogodio kad su muškarac i žena prolazili putem pored ograde kuće - rečeno nam je nezvanično.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Кliničkom centru u Nišu.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track