BRAJAN JE NAUČEN DA LAŽE I DA SE KRIJE! Nestala Ana otkrila da njen muž ima traume iz detinjstva, ali i kako su se upoznali
Foto: Printscreen Twitter, Printscreen Instagram

suprug sve sumnjiviji

BRAJAN JE NAUČEN DA LAŽE I DA SE KRIJE! Nestala Ana otkrila da njen muž ima traume iz detinjstva, ali i kako su se upoznali

Crna Hronika -

Beograđanka Ana Volš (39), za kojom američka policija i dalje traga posle misterioznog nestanka u novogodišnjoj noći, u pismima dostavljenim sudu koji vodi postupak protiv njenog supruga Brajana Volša (46), pisala je o njemu kao dobrom ocu i suprugu, ali je otkrila i da je on sklon "laganju i skrivanju".

Brajan Volš, podsetimo, uhapšen je u nedelju zbog ometanja istrage nestanka njegove supruge, pošto je policija u podrumu njihove kuće u gradu Kohaset u Masačusetsu pronašla tragove krvi i krvavi nož.

Porodica Volš
Porodica Volšfoto: Printscreen Instagram

- U pismima sudiji u postupku zbog prodaje lažne slike, njegova supruga Ana Volš rekla je da je upoznala Brajana 2008. godine i da je to bila "ljubav na prvi pogled". Par se venčao 2015. godine i dobio troje dece. Ona u njima piše o njegovoj ljubaznosti i opisuje ga kao oca koji neguje i voli svoju decu, ali takođe kaže da je bio duboko pogođen detinjstvom koje je ostavilo trag na njemu i navodi da je "naučen da laže i da se krije". Napisala je da se kaje zbog svojih postupaka u prošlosti i da se fokusirao na dobrotvorni rad i transformaciju svog života - prenose američki mediji.

Osim toga, prošlog leta kada je navodno pismo i stiglo u sud, na saslušanju je Brajan Volš rekao da je Ana radila u Vašingtonu, da se praktično iselila iz njihove kuće i da ga je "ostavila da brine o njihovo troje dece".

Međutim, policijskom istragom utvrđeno je da je Ana dolazila u porodični dom u kom je poslednji put bila za Novu godinu.

Brajana Volša privodi policija
Brajana Volša privodi policijafoto: Printscreen Twitter

Njen suprug, podsetimo, nestanak je prijavio 4. januara tvrdeći da je ona nekoliko sati posle ponoći u novogodišnjoj noći pozvala taksi i krenula na aerodrom jer je pozvana da se hitno vrati na posao. Policija je odmah pokrenula potragu, tokom koje je uhapšen njen suprug. Iz kuće su tada odneti brojni predmeti, među kojima i elektronski uređaji Brajana Volša, na kojima su navodno istražitelji otkrili da je na internetu pretraživao kako uništiti telo od 52 kilograma.

- Sudski zapisnici u slučaju koji je ranije vođen protiv njega zbog prevare, otkrivaju i da je Brajan Volš bio u svađi sa pokojnim ocem. U njima se navodi da je otac Brajana Volša isključio iz testamenta nakon velike svađe sa ocem, kom je ukrao veliku količinu novca. Međutim, očev testament, po kom je sve ostavljeno Volšovom rođaku, prema sudskim zapisnicima, nestao je - otkrili su nove detalje iz života supruga nestale Beograđanke američki mediji.

Oni navode i da su uspeli da kontaktiraju sestru Ane Volš i da porodica trenutno podjednako brine o Ani za kojom se traga ali i njeno troje dece.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track