SVI DETALJI NAPADA NA POLICAJCE KOD MLADENOVCA: Šutirao, ujedao i hteo da pregazi službenike MUP SRAMNO SE BRANIO, A SUD GA PUSTIO
Foto: T.S./Kurir

ŠOK!

SVI DETALJI NAPADA NA POLICAJCE KOD MLADENOVCA: Šutirao, ujedao i hteo da pregazi službenike MUP SRAMNO SE BRANIO, A SUD GA PUSTIO

Crna Hronika -

U selu Vlaška kod Mladenovca Z.V. (50) napao je dvojicu policijskih službenika B.V. i I.Đ i lakše ih povredio, a Osnovni sud u Mladenovcu pustio ga je nakon saslušanja da se brani sa slobode, iako je tužilaštvo tražilo da mu se odredi pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo napada na službeno lice.

Umalo da ih pregazi Osumnjičeni je, kako Kurir saznaje, policajce šutirao, grizao i udarao u glavu.

- Dva policajca su zaustavljala vozila na putu Mladenovac - Beograd i tada su pokušali da zaustave Z.V. On nije stao na njihov znak, nego je pojurio zamalo udarivši kolima policajca B.V., a išao je tolikom brzinom da je mogao i da ga ubije - kaže izvor i dodaje da su policajci pokušali da ga sustignu, a put su mu preprečili na Avalskom putu.

- Tek tada je posato neuračunljiv. Iako je odbio da radi test na drogu i alkohol, bilo je jasno da je koristio nedozvoljene supstance. Kad su policajci pokušali da ga izvuku iz vozila, počeo je da šutira jednog, a onda ga je i ugrizao za ruku dok ga je ubacivao u auto - kaže izvor.

Policija
foto: T.S.

Divljao u stanici

On dodaje i da je Z. V., kad je priveden u stanicu, počeo da viče i da se valja.

- Drugog policajca je šutnuo tako da mu je koleno klecnulo i udario ga je u glavu i pocepao mu usnu - kaže izvor i dodaje da je Z. V. saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu.

- Rekao je da se ničega ne seća, ali se ipak setio da je kod sebe imao 450 evra i sat "roleks", koje bi hteo da mu se vrati. Tužilac je predložio pritvor od mesec dana, ali je sud to odbio - kaže izvor:

- Njemu bi na teret moglo da se stavi i delo ubistvo u pokušaju jer je svojim vozilom svesno krenuo na policajca.

Kurir.rs - D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track