PLJAČKA I UBISTVO LOPOVA IZ UGLA OČEVIDACA! Njihova izjava je ŠOKANTNA: Evo posle čega su policajci pucali!
Foto: Nemanja Nikolić

kurir tv

PLJAČKA I UBISTVO LOPOVA IZ UGLA OČEVIDACA! Njihova izjava je ŠOKANTNA: Evo posle čega su policajci pucali!

Crna Hronika -

Miroslav M. (64) iz Feketića sinoć je opljačkao benzinsku pumpu na Mirijevu, a kada je policija krenuli na njega, on je uperio pištolj, nakon čega ga je policajac usmrtio.

Lopov je, podsetimo, upao u pumpu maskiran hirurškom maskom i s vrata se zaleteo na pult sa kasom i prema radniku. Uperio mu je pištolj u glavu i viknuo "Vadi pare!".

Karaburma, pljačka, benzinska pumpa, pumpa
foto: Kurir, Privatna arhiva

Istraga ja pokazala da je likvidirani muškarac već imao probleme sa zakonom - bio je u zatvoru 12 godina zbog ubistva 1992. godine, a teretio se i za razbojništvo, nedozvoljeno držanje oružja, napad na policajce i nasilničko ponašanje.

Očevidci su dali svoj iskaz, a on glasi ovako:

- Čuli smo kako policija viče "Ruke u vis! Ruke u vis, odmah!", na šta je napadač sa pištoljem u ruci rekao "Pustite vi vaše", a ubrzo su se začula tri hica. Ubrzo se čula i Hitna pomoć. Pokušali su da ga reanimiraju, ali nisu uspeli, a uviđaj je trajao satima. Na licu mesta i dalje su vidljivi tragovi krvi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track