SUMNJA SE DA JE MAJKA ŽIVU BEBU STAVILA U ZAMRZIVAČ! Novi detalji čedomorstva u Zemunu: Muž se setio gde je tada bio
Foto: Zorana Jevtić, Facebook

HOROR!

SUMNJA SE DA JE MAJKA ŽIVU BEBU STAVILA U ZAMRZIVAČ! Novi detalji čedomorstva u Zemunu: Muž se setio gde je tada bio

Crna Hronika -

Žena L. M. (45) osumnjičena je za ubistvo svoje bebe, koju je, kako se sumnja, odmah po porođaju pre sedam godina zamotala u peškir i kese i živu stavila u zamrzivač u kući u kojoj je živela u Zemunu!

L. M., za kojom je policija tragala od četvrtka kada je njen bivši suprug Z. M. dok je čistio zamrzivač u svom domaćinstvu pronašao zaleđeno telo deteta, uhapšena je u ponedeljak i osumnjičena da je svoje novorođenče lišila života u leto 2016. godine.

Traže pritvor

- Sumnja se da je L. M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga u Zemunu - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu.

Kuća, Lidija Mihalkov
foto: Facebook

Kako su još naveli iz tužilaštva, osumnjičena je na saslušanju iznela svoju odbranu.

- Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da se okrivljenoj odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. Po prijemu odbukcionog zapisnika i utvrđivanja uzroka i vremena smrti, biće odlučeno o daljem postupanju - dodaje se u saopštenju.

Mislio da je vekna hleba

Z. M. je ranije ispričao da mu se učinilo da je u zamrzivaču vekna hleba. - Hteo sam da očistim taj friz jer su mi dolazili majstori. Na dnu sam video kese i pomislio sam da je hleb unutra. Odmotao sam šest kesa i onda sam video peškir i njega sam odmotao. Prvo sam ugledao glavu i ruke i šokirao se. Zavio sam to odmah i pozvao policiju - ispričao je Z. M. za Kurir.

Podsetimo, jezivo otkriće u zamrzivaču u kući u Zemunu uznemirilo je Z. M., koji tu živi sa svoje četvoro dece sam, otkako ih je L. M. napustila u maju prošle godine. On nam je tada ispričao "da ne želi da upire prst ni u koga, ali da niko sa ulice nije mogao tu da uđe i ostavi bebu u zamrzivaču".

Nakon što su juče stigle crne vesti, Z. M. kaže da se potpuno slomio i da ne zna šta će od sebe.

- Ustao sam i razmišljam da li da se umijem ili ubijem! Ne mogu da dođem sebi nakon što sam video da je moja bivša žena prvo bila trudna, a onda i ubila dete pre sedam godina - kaže potresni čovek i dodaje da mu je život uništen.

Kuća, Lidija Mihalkov
foto: Facebook

- Kad vratim film unazad, ona je u leto 2016. ostala sama u kući, dok smo deca i ja otišli u drugi grad gde imamo kuću. Deca su bila na raspustu, a ona je ostala sama. Verovatno se to sve tada desilo, jer ona nije mogla da se porodi u kupatilu, a da je neko od nas bio tu. Primetili bismo to - kaže on:

- Nisam tada primetio ni da je trudna, a kamoli da se porodila, a nije se ni čudno ponašala koliko se sećam kada smo se vratili sa raspusta.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Čeka se DNK

Neutešni čovek kaže da još uvek nije dobio DNK rezultate koji bi pokazali da li je on otac ubijene bebe.

- Meni je zaista teško i da je beba moja i da nije. Ne mogu da poverujem da je tako nešto uradila i da živi s tim - očajan je Z. M.

Kako kaže, ono što ga je dodatno potreslo jeste i činjenica da je L. M. tri godine nakon ovog jezivog događaja, rodila njihovo najmlađe dete.

Kurir.rs - B. Travica, D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track