Najnovije vesti

ČAČANIN S NANOGICOM UMESTO U ŠETNJU SKOKNUO U KRAĐU: Vratio se s tuđim biciklom pa ga detetu na ulici prodao za 1.000 dinara?!
Foto: Shutterstock

optužni predlog

ČAČANIN S NANOGICOM UMESTO U ŠETNJU SKOKNUO U KRAĐU: Vratio se s tuđim biciklom pa ga detetu na ulici prodao za 1.000 dinara?!

Crna Hronika
12:07h

Inače je rekorder: u proteklih 17 godina osuđen je 19 puta

ČAČAK - Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podnelo je optužni predlog protiv meštanina M. R. (43), tereteći ga za krivično delo krađe.

U predlogu se navodi da je okrivljeni 19. aprila prošle godine u 15.15 sati u Čačku, u intervalu dozvoljene šetnje (15 - 17) pošto izdražava kaznu zatvora u kućnim prostorijama sa elektronskim nadzorom, izašao iz stana i otišao do jednog hostela.

Tu je ukrao bicikl „stouk”, crni sa malim znakom švajcarske zastave na ramu. Dvotočkaš je imao 21 brzinu, korpu na zadnjem blatobranu, a vrenost bicikla je 23.456 dinara. On je vlasništvo oštećenog M. Ć. iz Čačka koji je bicikl ostavio uz dvorište hostela, a kradljivac je odmah bicikl prodao maloletnom dečaku B. Đ. za samo 1.000 dinara, i tako počinio krivično delo krađe, detaljno se navodi u dokumentima u koje je agencija RINA imala uvid.

Okrivljeni M. R., inače, u proteklih 17 godina osuđen je 19 puta u Opštinskom i Osnovnom sudu u Čačku, uglavnom zbog krađa.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja