VLASNIK MENJAČNICE BRUTALNO UBIJEN NOŽEM? Novi detalji jezivog zločina u Novom Sadu ISTRAGA VODI U JEDNOM SMERU
Foto: Kurir

užas

VLASNIK MENJAČNICE BRUTALNO UBIJEN NOŽEM? Novi detalji jezivog zločina u Novom Sadu ISTRAGA VODI U JEDNOM SMERU

Crna Hronika -

Na telu Jovana J. (47), vlasnika menjačnice, čije je telo pronađeno u novosadskom naselju Adice, bilo je više ubodnih rana, nanetim najverovatnije nožem.

Telo je preneto u Institutu za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti, a istražni organi rade na prikupljanju svih dokaza i utvrđivanju identiteta počinioca.

Novosadska policija intenzivno traga za osumnjičenim za ubistvo.

Telo Jovana J. pronađeno je iza automobila "fiat 500" u utorak uveče oko 20.15 sati u Adicama. Ko je i zbog čega usmrtio vlasnika menjačnice za sada se ne može precizno reći, a ne isključuje se mogućnost da s obzirom na posao kojim se bavio reč o dužničkom odnosu između žrtve i ubice.

1 / 1 Foto: Kurir

Poznanici tragično nastradalog Jovana navode da je u utorak popodne bio sa prijateljima kada je preko mobilnog telefona dobio poruku od nekoga. Navodno je otišao da se vidi sa tim čovekom, a šta se kasnije dešavalo ni njima nije poznato.

- Bio je divan čovek i uvek spreman svima da pomogne. U Novi Sad se doselio pre 30 godina iz Konjica. Vodio je miran život i nije imao nikakve veze sa osobama iz kriminalne sredine i zato nam nije jasno ko bi mogao da mu na takav, najstrašniji način, naudi - kaže jedan poznanik tragično nastradalog vlasnika menjačnice.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track