TRAGA SE ZA TAČNO OVA 2 MUŠKARCA U VEZI S UBISTVOM GAZDE MENJAČNICE: Policiji se odmah upalio alarm čim je stigla informacija!
Foto: Kurir

zločin u veterniku

TRAGA SE ZA TAČNO OVA 2 MUŠKARCA U VEZI S UBISTVOM GAZDE MENJAČNICE: Policiji se odmah upalio alarm čim je stigla informacija!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Ubistvo Jovana J. (47) u Veterniku još je pod velom tajne ali se klupko polako odmotava i policijska istraga daje rezultate, a trenutno se traga za još dvojicom muškaraca koji bi mogli da imaju neke informacije o ubici.

Zasad dvojica nepoznatih muškaraca tokom kobne večeri došli su u Urgentni centar da se raspituju kako je Janićijević i da li je živ: - Dobili smo informaciju da su dvojica muškaraca bila u Urgentnom centru da se raspituju o Janićijeviću u vreme kada vest o njegovoj smrti još nije izašla u javnost, piše Blic.

"Praktično se još odvijao uviđaj na terenu. Uzeti su snimci sa nadzornih kamera u Urgentnom centru i radi se na identifikaciji tih muškaraca koji bi mogli biti dragoceni u istrazi jer postoje samo dva razloga zbog koga su mogli doći u Urgentni centar. Ili su to bili prijatelji žrtve koji su zabrinuti za njega pošto se nije javljao na telefonske pozive došli da ga potraže u Urgentnom centru ili je te osobe poslao ubica da proveri da li je njegova žrtva preminula kako bi znao šta dalje da radi", priča sagovornik.

Dodaje i da je u toku i veštačenje svih poruka i poziva sa žrtvinog telefona budući da je ubijenog najverovatnije ubica pozvao na sastanak.

- Istraga i dalje vodi u tom pravcu da ovaj zločin nije izvršen radi pljačke jer je automobilu nađena određena svota novca za koju se pretpostavlja da je bila u vlasništvu pokojnog već da su u pitanju neki dužnički odnosi te da je svađa eskalirala u fizički obračun - tvrdi izvor i podseća da je istragom dosad utvrđeno da je ubijeni tučen i verovatno tokom tuče nekoliko puta uboden nožem zbog čega je posustao i nije više mogao da se brani pa ga je ubica izvukao iz automobila preko suvozačkog mesta i ostavio sakrivenog u travi između ograde obližnjeg objekta i parkiranog automobila kojim su došli žrtva i ubica, što je snimila nadzorna kamera iz komšiluka.

Na snimku te kamere vidi se kako ubica nakon što je odvukao telo u zaklon polako peške odlazi sa mesta zločina.

Pokojni Jovan biće sahranjen sutra na gradskom groblju u Novom Sadu a njegovi prijatelji i dalje u neverici pokušavaju da shvate zašto se to desilo jednom, kako kažu, tako dobrom čoveku.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track