Uhapšena dok je pljačkala kuću

Subotica

Uhapšena dok je pljačkala kuću

Crna Hronika -
Sumnja se da je Ana K. zajedno sa tri osobe izvršila više teških krađa u Suboticu

SUBOTICA - U Subotici su ove nedelje uhapšene četiri osobe zbog sumnje da su počinili više dela teških krađa.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici odredili su meru zadržavanja do 48 sati Ani K. (33) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivičnih dela teške krađe, saopšteno je iz Subotičke policije.

“Postoji osnov sumnje da je Ana K. zajedno sa još tri lica, nasilno ušla u porodičnu kuću na periferiji Subotice, gde ju je dok je vršila premetačinu, zatekla patrola subotičke policije”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotice.

Kako je saopšteno, Ana K. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji joj je odredio pritvor.

Takođe je saopšteno da su u saradnji pripadnika kriminalističke policije u Somboru, Subotici i Beogradu, u utorak 11. septembra, u Subotici uhapšeni Nikola I. (22), Saša V. (29) iz Srpskog Miletića i Darko A. (21) iz Beograda zbog osnova sumnje da su na području ovih gradova izvršili više razbojništava i teških krađa.

“Sumnja se da su Nikola, Saša i Darko u periodu od 31. avgusta do 05. septembra, u popodnevnim satima, na području Subotice, Sombora i Beograda, presretali starije ženske osobe i otimali im zlatni nakit”, navodi ovaj portal.

Kako je objavljeno, policija je deo ukradenog nakita, koji će biti vraćen vlasnicima, pronašla u jednoj zlatari u Novom Sadu.

Nikola I. , Saša V. i Darko A. juče su privedeni nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Somboru, saopštila je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track