OVO JE CELA OPROŠTAJNA PORUKA DVOSTRUKOG UBICE SA BEŽANIJE: Goran je ostavio pismo supruzi pre nego što se upucao posle zločina!
Foto: Facebook, Kurir

užas

OVO JE CELA OPROŠTAJNA PORUKA DVOSTRUKOG UBICE SA BEŽANIJE: Goran je ostavio pismo supruzi pre nego što se upucao posle zločina!

Crna Hronika -

Goran Đ. (38), čovek koji je presudio sebi posle ubistva dve sestre Jelisavete (76) i Gordane Đ. (78) na Bežanijskoj kosi, bio je oženjen, otac dve ćerke, a kako su njegovi poznanici ispričali, imao je i problema sa kockom i dugovima.

Telo Gorana Đ. nađeno je u četvrtak ujutro u kolima, a pored tela nalazili su se pištolj i oproštajno pismo. Pismo je ostavio svojoj ženi.

"Neno moja ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno", stoji u oproštajnoj poruci koju je Goran ostavio.

Goran Đokić, ubica, Bežanijska Kosa
foto: Facebook

Goranov otac, Zoran Đ. u suzama i neverici oplakuje smrt sina.

- Ovo je velika tuga i bol, njemu je veoma težak period zbog svega što je saznao. On je čovek velikog kalibra, nikada nikome nije rekao da neće i ne može, svi smo se nadali da je to porodično - rekao je komšija i prijatelj koji je uz Goranovog oca i dodaje: - Ne može ni da govori, mnogo mu je teško.

Goranov otac već doživeo tešku porodičnu tragediju kada mu je pre nekoliko godina nastradao stariji sin.

- Otac mu je bio oficir u vojsci. Goranov stariji brat nastradao pre par godina dok je popravljao struju na terenu.

Bežanijska Kosa, sestre
foto: Kurir

Goranovi pznanici kažu da se Goran čudno ponašao u poslednje vreme i da je delovao agresivno.

- Nisam ga video oko dva meseca, ali sve mu je smetalo, to sam primetio jer ranije nije bilo tako. Bio je uvek opušten. Ako je zbog novca ubio te dve žene, ni to mi nema smisla, porodica mu možda nije bogata, ali imao je od čega da prehrani tu decu - kaže nam Goranov poznanik i komšija.

Jelisaveta je navodno posle smrti muža počela da se viđa sa Goranom, ofarbala se i navodno potpuno promenila.

Bežanijska Kosa, ubistvo, samoubistvo, sestre
foto: Kurir

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), podsetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najverovatnije oko Božićnih praznika.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track