KURIR SAZNAJE! DETALJI EKSPLOZIJE U NOVOM SADU: Mladić i devojka u šoku! Sedeli na klupici kad je grunulo pred njihovim očima
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs, S.S.

nema ni tragova kočenja

KURIR SAZNAJE! DETALJI EKSPLOZIJE U NOVOM SADU: Mladić i devojka u šoku! Sedeli na klupici kad je grunulo pred njihovim očima

Crna Hronika -

Telo ugljenisano, izgorelo do neprepoznatljivosti, ne zna se čak ni da li je muškarac ili žena

NOVI SAD - U strašnoj eksploziji koja se sinoć dogodila u novosadskom Novom naselju, kako Kurir saznaje, nastadala je jedna osoba, još uvek N. N.

Kako saznajemo, ima i očevidaca nesreće - mladić i devojka su sedeli u blizini na klupi kad su, kaže, videli crveni auto kako velikom brzinom prolazi i udara u kamion. Taj dečko je odmah pojurio da mu pomogne, ali je posle sekund sve eksplodiralo i planulo, tako da nije smeo ni da priđe nego je zvao hitnu pomoć i policiju.

Novi Sad, saobraćajna nesreća
foto: S.S.

Posle gašenja požara nađeno je ugljenisano telo. Pretpostavlja se da je eksplodirao automobil "tojota jaris", tako su policiji ispričali očevici.

1 / 5 Foto: S.S.

Štaviše, nema ni tragova kočenja.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa na licu mesta zatekla ugljenisano telo.

- Po pozivu policije i vatrogasaca na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša u 23.12 časova naša ekipa je intervenisala zbog požara na jednom vozilu. Pretpostavka je da je automobil udario u parkirani kamion i iz automobila je izvučeno jedno ugljenisano telo nepoznatog identiteta. Ne zna se ni da li je muško ili žensko - kaže dr Krulj.

Kurir.rs/S.S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja