ZVALI SU U POLA NOĆI, TRAŽILI 200.000 EVRA, JA I MUŽ SMO SAMO KRATKO RAZMISLILI: Majka otetog dečaka za Kurir opisala NOĆ PAKLA!
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

otmica u novom sadu

ZVALI SU U POLA NOĆI, TRAŽILI 200.000 EVRA, JA I MUŽ SMO SAMO KRATKO RAZMISLILI: Majka otetog dečaka za Kurir opisala NOĆ PAKLA!

Crna Hronika -

Majka mladića N .T. (18) iz Sremske Kamenice kog su četvorica mladića otela jutros oko tri sata ujutru i za otkup tražila 200.000 evra, kaže za Kurir da su i dalje u šoku, ali da im je najvažnije da je on sada dobro i jedva čekaju da ga vide!

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije uhapšeni su Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice. Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

- Dobili smo poziv od otmičara u gluvo doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja samo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare i zahvali smo im jer su nam vratili dete živo i zdravo - kaže za Kurir majka otetog tinejdžera.

otmičari sa žrtvom nađeni na deponiji
otmičari sa žrtvom nađeni na deponijifoto: Printscreen/Instagram/192_rs

Kako je navela naša sagovornica, njen sin je sinoć bio na rođendanu.

- Bio je na rođendanu i koliko smo saznali kada je došao blizu kuće neko ga je zvao i tada se sve dogodilo - kaže potresnim glasom uznemirena žena i dodaje da se ona i suprug nalaze u policiji.

- Nismo još videli sina, ali čuli smo da je dobro i jedva čekamo da ga vidimo i da saznamo sve detalje, jer još uvek ne znamo šta se i kako tačno dogodilo.

otmičari nađeni zajedno sa žrtvom u gepeku na novosadskoj deponiji
otmičari nađeni zajedno sa žrtvom u gepeku na novosadskoj deponijifoto: Instagram/192_rs

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

(Kurir.rs - B .T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track