PRVI SNIMAK SA MESTA HORORA U GROCKOJ: Komšije u šoku, otkrivaju kakav je bio policajac koji je ubio ženu, pa sebe (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

PRVI SNIMAK SA MESTA HORORA U GROCKOJ: Komšije u šoku, otkrivaju kakav je bio policajac koji je ubio ženu, pa sebe (VIDEO)

Crna Hronika -

Policajac (27) je ubio suprugu (19) danas u Grockoj, potom i sebe.

Kako se nezvanično saznaje, ona ga je ostavila pre dve nedelje, pa se pretpostavlja da je to bio okidač za ovu tragediju.

00:15

Policajac ubio ženu, pa sebe u Grockoj

Komšije su u šoku posle horora koji se dogodio, o policajcu imaju samo reči hvale.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

"Porodičan čovek, dobar, niko nikad nije imao ružnu reč da kaže za njega, Ne znam šta se desilo među njima pa da učini ovako nešto", kaže za Kurir jedan komšija.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

- SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

- Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od devet do 18 prima bez zakazivanja.

- Ako vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track