VOĐA NAVIJAČA UPUCAN U PANČEVU: Mladić hitno operisan, hici potom odjeknuli i na drugom kraju grada, napadač pobegao ka Beogradu
Foto: Nemanja Nikolić

obračun

VOĐA NAVIJAČA UPUCAN U PANČEVU: Mladić hitno operisan, hici potom odjeknuli i na drugom kraju grada, napadač pobegao ka Beogradu

Crna Hronika -

U Pančevu su se danas dogodile dve pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena.

M.B. (20), jedan od vođa navijača fudbalskog kluba "Železničar" iz Pančeva, upucan je oko 16.30 sati. Njega je nepoznati napadač upucao u stomak nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

- Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu gde je odmah po prijemu i operisan. On je u gradu poznat kao vođa navijača lokalnog kluba, ali i simpatizer fudbalskog kluba Crvena zvezda - objašnjava dobro obavešteni izvor iz istrage i dodaje da detalji pucnjave još nisu poznati.

Prema njegovim rečima, nekoliko sati nakon napada na vođu navijača na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava. Navodno je reč o nastavku obračuna.

- Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspeo da pobegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini pobegao u pravcu Beograda - napominje izvor iz istrage.

Pančevačka policija u saradnji sa kolegama iz Beograda intenzivno radi na lociranju i identifikaciji osumnjičenih.

(Kurir.rs/Informer/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja