UHAPŠEN UBICA SRBINA U KAMBODŽI! Plaćenik GRLIO STRAHINJU neposredno pre likvidacije: Britanac zvani Betmen dolijao!
Foto: Privatna Arhiva

bio u bekstvu

UHAPŠEN UBICA SRBINA U KAMBODŽI! Plaćenik GRLIO STRAHINJU neposredno pre likvidacije: Britanac zvani Betmen dolijao!

Crna Hronika -

Osumnjičeni za ubistvo Srbina iz Brusa u Kambodži, Strahinje Dačkovića, 24. decembra ispred luksuznog stana u kome je živeo sa suprugom, uhapšen je posle mesec i po dana.

- Osumnjičeni, za koga su kambodžanske vlasti saopštile da je imao nekoliko imena, uključujući i Džejms Spejder, priveden je u Pnom Penu zbog ubistva Strahinje Dačkovića (37) - piše Daily mail.

Kambodža, Betmen, Strahinja Dačković
foto: Policija Kambodža

kako je Kurir ranije pisao Srbin je dugo živeo u Kambodži sa suprugom Tajlanđankom, a ubijen je ispred njihove kuće hicima u stomak. Naš izvor je posle ubistva ispričao i da je Strahinja poznavao svog ubicu.

- Osumnjičeni i žrtva se poznaju, a neposrdno pre ubistva bili su zajedno u jednom restoranu, čak su se zagrljeni i fotografisali. Šta se desilo među njima niko još ne zna - rekao je tada izvor Kurira.

1 / 7 Foto: Printscreen/Facebook

Prema rečima supruge ubijenog Srbina, ubica zvani Betmen je Strahinju pozvao da izađe ispred kuće, nakon što su se malo pre toga rastali jer su bili u provodu.

- Rekla je da joj je muž, pola sata pošto se vratio iz izlaska, rekao da ga zove Briranac i da ide da se nađe s njim. Ubrzo je začula hice ispred hotela, a kada je izašla videla je krvavog muža i beli automobil "leksus" kako se udaljava s mesta pucnjave. Navodno, ona je u kolima prepoznala ubicu, prijatelja svog supruga - ispričao je sagovornik Kurira.

Dačković je, prema rečima našeg izvora, preminuo po dolasku u bolnicu.

Kurir.rs-D.A.

Bonus video:

00:42

UBICA SE RADOVAO SMRTI NAŠEG DETETA! Roditelji u suzama apeluju državi: Žurio je na utakmicu, ubio dete, a niko ga ne tereti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track