SUĐENJE SNAJPERU ZATVORENO ZA JAVNOST: Optužen da je oteo i maltretirao bivšu devojku (23) s kojom je bio u vezi godinu dana
Foto: Starsport, Privatna Arhiva

u Višem sudu u Novom Sadu

SUĐENJE SNAJPERU ZATVORENO ZA JAVNOST: Optužen da je oteo i maltretirao bivšu devojku (23) s kojom je bio u vezi godinu dana

Crna Hronika -

Novosađaninu Slobodanu Milutinoviću Snajperu (38), osumnjičenom za četiri krivična dela: otmicu, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti, danas je počelo suđenje u Višem sudu u Novom Sadu. On se sumnjiči da je septembra prošle godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku (23) sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi.

Slobodan Milutinović Snajper
foto: MUP RS

Prema našim nezvaničnim saznanjima Milutinović je izneo svoju odbranu, ali nije poznato šta je ispričao u sudnici, jer je suđenje zatvoreno za javnost. Kao posebno osetljivi svedok, saslušana je i oštećena, a naredni pretres je zakazan za 10. mart, kada će biti saslušani svedoci.

On se sumnjiči da je 19. septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track