KRVAVA MALOLETNIČKA ŽURKA U PARAĆINU: Tinejdžer izbo vršnjaka u stanu, pa pobegao, evo u kakvom je STANJU ranjeni mladić
Foto: Nemanja Nikolić

POKUŠAJ UBISTVA

KRVAVA MALOLETNIČKA ŽURKA U PARAĆINU: Tinejdžer izbo vršnjaka u stanu, pa pobegao, evo u kakvom je STANJU ranjeni mladić

Crna Hronika -

Maloletni tinejdžer (17) iz Paraćina, koji je noćas izboden nožem u jednom stanu na žurci, operisan je odmah u Opštoj bolnici u tom gradu i van je životne opasnosti.

Kako se saznaje, on je primljen sa dve ubodne rane nanete nožem u trbuh, od kojih je jedan ubod probio trbušni zid i povredio želudac, zbog čega je i operisan. Dečak je sada u stabilnom stanju, a saniran je i ubod u koleno leve noge.

Do krvavog obračuna tinejdžera došlo je nešto iza ponoći, na žurci koju su priredila nekoliko vršnjaka, u noći između subote i nedelje u jednoj od zgrada u Ulici Svetog Save, u centru grada.

- Tinejdžeri su slušali muziku, verovatno i pili, kad je došlo do svađe i jedan od maloletnika iz Ćuprije, mladić je potegao nož, ubo više puta drugog maloletnika, a zatim pobegao. Bilo je to par sati iza ponoći – kaže izvor.

Dodaje da je stan u kome se sve dogodilo bio iznajmljen.

U zgradi u kojoj je žurka organizovana i do kojoj je došlo do tuče i umalo ubistva, komšije kažu da su čule muziku, ali ništa više od toga.

- Glasna muzika se jeste čula i posle ponoći, ali nisam reagovala jer znam da je vikend i da se deca tako zabavljaju. Tek sad prvi put čujem da je jedan dečak izboden nožem, stvarno strašno. Ovde se poslednjih godina struktura stanara mnogo promenila, tako da i ne znam sad koga sve tu imam od komšija, pogotovu na višim spratovima – kaže jedna od stanarki ove zgrade.

Iz Policijske uprave u Jagodini najavljeno je da će saopštenje o ovom događaju tek uslediti.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track