TEŠKA NESREĆA NA PUTU IZMEĐU KRUŠEVCA I KRALJEVA: Sudar kamiona i kombija, povređeni u bolnici! Ovo su tamošnje 3 crne tačke FOTO
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

na izlazu iz trstenika

TEŠKA NESREĆA NA PUTU IZMEĐU KRUŠEVCA I KRALJEVA: Sudar kamiona i kombija, povređeni u bolnici! Ovo su tamošnje 3 crne tačke FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dvoje ljudi povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros, nešto pre 8 časova, dogodila na putu Kruševac-Kraljevo.

Prema prvim informacijama, udes se dogodio u ataru sela Počekovina na izlazu iz Trstenika, kada su se sudarili kamion i kombi-vozilo. Povređena lica su iz kombija, koji je, iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa kamionom, pišu Novosti.

Saniteti hitne pomoći brzo su stigli na lice mesta i povređene transportovali do Opšte bolnice Kruševac. Lekari za sada ocenjuju da povrede nisu opasne po život, ali su lica zadržana na daljoj dijagnostici. Saobraćaj nije u prekidu.

Nesreće na putu Kruševac-Trstenik, nažalost, nisu retke.

Kao jedna od kritičnih tačaka označene su naseljena mesta Odžaci, Počekovina i Stopanja. Jedna od najtežih nesreća dogodila se u leto 2019. godine, kada je nastradao učenik Viktor Lazarević(19). Meštani sela duž ove magistrale često se žale na brzu vožnju.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track