KAKO NEČIJI ŽIVOT DA VREDI 500 EVRA?! Sestra ubijene žene za Kurir u suzama UHAPŠENI NAM JE BLIZAK ROĐAK (VIDEO)
Foto: Kurir/S.U.

zločin u bečeju

KAKO NEČIJI ŽIVOT DA VREDI 500 EVRA?! Sestra ubijene žene za Kurir u suzama UHAPŠENI NAM JE BLIZAK ROĐAK (VIDEO)

Crna Hronika -

Sestra ubijene S. M. (65) iz okoline Bečeja koja je brutalno lišena života, za Kurir kaže da ne može da shvati da je na tako svirep način ostala bez sestre, i navodi da je mladić (17) koji je uhapšen zapravo njihov blizak rođak!

- Ćerka me je jutros probudila i kaže neko me je sinoć zvao, ali je ona isključila telefone jer je kao hranitelj dve bebe vodi računa o tome, i tada smo čuli da se nešto desilo. Koga god smo zvali, svi su nam rekli da se nešto desilo, ali da ne znaju šta. Zvali smo policiju i oni su nam rekli da dođemo na lice mesta - kaže neutešna žena koja je dve godine starija od S. M. i dodaje:

- Polciija nam je rekla da se takve vesti ne govore preko telefona i onda smo došli i tada su nam rekli da se desilo ubistvo, ali još uvek ne znamo šta tačno. Samo mi je rečeno da mi je sestra u Novom Sadu na patologiji i da će nam javiti kad da preuzmemo telo, šta da kažem...

02:25

Potresna izjava sestre ubijene žene

Nesrećna žena rukama je brisala suze, a onda je objasnila da je njena sestra živela sama.

- Živela je sama, od parcele, pod njive, ko god ima malo mozga zna da njive nema, i da se od toga ne živi. Pomagala sam joj koliko sam mogla, nije se imalo šta živeti - kaže ona i dodaje:

- Najgore od svega je to što je dečko za koga kažu da je ubio moju sestru on je nama rođak. Njegov otac mi je brat od strica, ne mogu da verujem da je dete, rod koje bi ona pustila u kuću kao bratovo dete. Kako može da uradi nešto ovako.

Sagovornica za Kurir kaže da je automobil koji je njena sestra vozila navodno nestao.

Mileševo, ubistvo
foto: Kurir/S.U.

- Taj auto koji je ona vozila ne vredi ni 500 evra. To je stari auto i ona ga je vozila eto da se kotrlja, ako joj treba nešto da ode da kui. Ako nečiji život vredi 500 evra, onda stvarno... šta da kažem - rekla je ona.

(Kurir.rs - Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track