UHAPŠENI BUGARIN SILEDŽIJA OTKRIO ZAŠTO JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD PUMPE ZMAJ: Evo šta je prethodilo divljačkom napadu na auto-putu!
Foto: Printscreen/Instagram/Serbia live Beograd

Vandali

UHAPŠENI BUGARIN SILEDŽIJA OTKRIO ZAŠTO JE DEMOLIRAO AUTOBUS KOD PUMPE ZMAJ: Evo šta je prethodilo divljačkom napadu na auto-putu!

Crna Hronika -

U brzoj akciji beogradske policije juče je uhapšen Kiro Krumov (22), Mihail Zaprinov (27), Tihomir Temelkov (23) i Radomir Zaprinov (49), svi iz Bugarske, zbog napada na autobus kod pume "Zmaj" na autoputu.

Bugarin se na sudu vadio i tvrdio da je svemu prethodio saobraćajni incident.

"Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku. Priznajem da sam kriv", ovo je odbrana Tihomira Telmekova (23) iz Bugarske koji je juče osuđen na 60 dana zatvora zbog drskog i bezobzirnog ponašanja.

Kako prenosi Telegraf.rs, okrivljeni je juče prevezen u zatvor u Padinskoj skeli. Međutim, ako u ponedeljak plati 60.000 dinara biće pušten.

Bugari, auto-put, hapšenje
foto: Printscreen/Instagram/Serbia live Beograd

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momci i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

Kako je potvrđeno, Tihomir Temelkov u skraćenom postupku osuđen je na 60 dana zatvora.

(Kurir / Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track