UHAPŠENA DVA SKINHEDSA ZBOG NAPADA U PARKU MANJEŽ: Nožem napali pripadnike LGBT zajednice, terete se za POKUŠAJ UBISTVA!
Ilustracija, Foto: Kurir

PRETUKLI IH

UHAPŠENA DVA SKINHEDSA ZBOG NAPADA U PARKU MANJEŽ: Nožem napali pripadnike LGBT zajednice, terete se za POKUŠAJ UBISTVA!

Crna Hronika -

Policija u saradnji sa tužilaštvom identifikovala i uhapsila 2 osobe koje su u noći 28. februara u parku Manjež napale 2 lica i nanele im teške telesne povrede, saznaje Kurir.

Mladić G. U. (23) je kobne noći uboden u Manježu, a inače je pripadnik LGBT populacije. Njega je napala grupa muškaraca, pripadnika "Skinhedsa".

- Napadnuti U. G., potom, Đ. Đ. (26) i I.P. naišli su na pomenutu grupu i oni su ih napali. Motiv je taj što je G. U. deklarisani gej, a pripadnici Skinsa ih ne vole - rekao je ranije sagovornik iz istrage.

Jedan od uhapšenih se tereti za ubistvo u pokušaju.

M.V. se sumnjiči da je 28. februara ove godine u Ulici kralja Milana u parku Manjež oštrim predmetom ubo dvadesettrogodišnjeg mladića, nanevši mu tešku telesnu povredu u predelu leđa. L.J. koji je bio u društvu sa M.V. se tereti da je ovom prilikom fizički napao dvadesetšestogodišnjeg mladića nanevši mu povrede glave. Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nekon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track