TUŽILAŠTVO ISPITUJE I CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Sledeće nedelje ispitivanje svedoka o ubistvu dvogodišnje devojčice u Zaječaru
Foto: S.B., Printscreen/Facebook

teško ubistvo

TUŽILAŠTVO ISPITUJE I CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Sledeće nedelje ispitivanje svedoka o ubistvu dvogodišnje devojčice u Zaječaru

Crna Hronika -

Povodom svirepog ubistva batinama dvogodišnje devojčice u Zaječaru koje se dogodilo početkom protekle sedmice, za šta je osumnjičen i nalazi se u pritvoru njen očuh M.N. osumnjičen za teško ubistvo, sledeće nedelje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru počinje saslušanje svedoka.

- U predistražnom postupku koji se vodi pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Zaječaru protiv majke J.T., koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, od naredne nedelje počinje ispitivanje svedoka. Biće ispitana porodica, rođaci, komšije… Nakon završenih ipitivanje odlučiće se o daljem toku postupka i preduzimanju drugih mera i radnji za kojima se ukaže potreba – saznajemo iz Osnovnog suda u Zaječaru.

Osnovno javno tužilaštvo zahtevalo je i od zaječarskog Centra za socijalni rad da dostavi izveštaj o postupanjima I preduzimanju mera iz njihove nadležnosti u porodici osumnjičene.

- Biće detaljno ispitana i osoba iz Centra za socijalni rad koja je bila zadužena za rad sa ovom porodicom - saznajemo nezvanično.

Uporedo, takođe iduće nedelje, kreće i saslušanje svih svedoka u Višem javnom tužilaštvu, vezano za postupak koji se vodi protiv M.N. koji se brani ćutanjem, a zbog teškog ubistva preti mu doživotna kazna zatvora.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track