STRAŠNO SAZNANJE, PORODICA NESTALA U TRENU ZBOG GREJALICE? Rođak: Tu je četvoro dece, stvari se suše na peći, znate kako to ide
Foto: Instagram Printscreen/A1 TV net

strašna tragedija

STRAŠNO SAZNANJE, PORODICA NESTALA U TRENU ZBOG GREJALICE? Rođak: Tu je četvoro dece, stvari se suše na peći, znate kako to ide

Crna Hronika -

Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio, jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htela da odnese živote njihove dece, kaže rođak

NOVI PAZAR - Mogući uzrok požara u Novom Pazaru, u kojem je stradalo četvoro male dece, jeste taj što se porodica grejala na peć i grejalice.

- Verovatno se neka stvar zapalila i tako je došlo do požara - navodi rođak porodice u čijem stanu je buknula vatra.

Prema nezvaničnim informacijama, do požara je najverovatnije došlo usred nemara, jer su se roditelji grejali na termo-peć i grejalice. Jedan od rođaka, rekao je da se majka brinula o četvoro male dece, i da je verovatno ostavila stvari na neki grejni uređaj i da je tako došlo do požara.

1 / 7 Foto: Printscreen Videoplus

„Tu je četvoro male dece, znate i sami kako to ide, stvari se ostavljaju da se suše, verovatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara. Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio, jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htela da odnese živote njihove dece, a i njihovi životi su dovedeni u pitanje“, rekao nam je jedan od rođaka.

Otac je usled velikih opekotina, hitno prebačen za Beograd, dok se majka nalazi u OB Novi Pazar. Na licu mesta još uvek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.

01:18

Novi Pazar, četvoro dece stradalo u požaru

U požaru koji je izbio jutros oko 7.30 u novopazarskom naselju Jalija, izgoreo je stan u stambenoj zgradi, a tom prilikom je stradalo četvoro dece, starosne dobi od pola godine do 4 godine.

Prema nezvaničnim informacijama, uzrok požara je ljudski faktor, odnosno, grejalica koja se zapalila u stanu.

01:18

Vatrogasci stigli za nekoliko minuta od trenutka izbijanja požara, vatra se već razbuktala

U stanu je živela šestočlana porodica. Žena iz Novog Pazara, udata za državljanina Egipta, i njihovo četvoro maloletne dece.

Za njihovu maloletnu decu nije bilo spasa.

Na licu mesta još se nalaze pripadnici vatrogasne jedinice i policije, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.

Kurir.rs/Nova/Indeksonline.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track