SATIMA TUKAO ŽENU ŠIPKOM, KRVAVU I GOLU JE IZVODIO NA TERASU! Jezivi detalji nasilja u Mirijevu: Nasilnik dobro poznat policiji
Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd rezerva

htela da se ubije

SATIMA TUKAO ŽENU ŠIPKOM, KRVAVU I GOLU JE IZVODIO NA TERASU! Jezivi detalji nasilja u Mirijevu: Nasilnik dobro poznat policiji

Crna Hronika -

Brutalno nasilje koje se dogodilo danas u Mirijevu, okončano je oko 17 sati dolaskom policije koja je pretučenu ženu (39) sprečila da gola skoči sa terase i hapšenjem muškarca (46).

- Iz tog stana skoro ceo dan se čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi - objašnjava izvor.

00:19

BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu.

- Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo - objašnjava sagovornik.

nasilje nad ženama, Mirijevo
foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd rezerva

Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

- Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen a žena je prevezena u Urgentni - rekao je naš sagovornik.

Dežurni tužilac Prvog OJT zadržao je muškarca u trajanju od 48 časova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanje sigurnosti".

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track