"ESKOBAR NIJE IMAO NIKAKVE VEZE SA KLANOVIMA" Blažo Marković šokirao tvrdnjama: ONI SU POSLALI plaćenike da ga SMAKNU U BEOGRADU
Foto: Kurir TV, Privatna arhiva

KURIR TV

"ESKOBAR NIJE IMAO NIKAKVE VEZE SA KLANOVIMA" Blažo Marković šokirao tvrdnjama: ONI SU POSLALI plaćenike da ga SMAKNU U BEOGRADU

Crna Hronika -

Ključni dokaz protiv mladića osumnjičenih da su ubili Ranka Radoševića Eskobara, je pištolj, koji je sudeći prema snimku koji je objavio MUP prilikom upada u štek stan na Novom Beogradu stajao na stolu među grickalicama.

"Pištolj je poslat na veštačenje i on će biti ključni dokaz protiv uhapšenih ukoliko se dokaže da je iz njega pucano u Ranka Radoševića, zvanog Eskobar" - rekao je sagovornik iz istrage.

U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih 5 u telo i dva u glavu. Inače, oni su otkriveni tako što su praćeni kamerama, a jednom od njih je spala hirurška maska, pa su ga odmah identifikovali.

Veruje se da ih je angažovao "kavački" klan, a Eskobar je bio visoko pozicioniran pripadnik "škljaraskog". Pobegli su "golfom 4" koji je je nađen zapaljen u Ulici Jedanaeste krajiške divizije u Rakovici.

Za vozilo se saznalo da je ukradeno i to verovatno samo da posluži za likvidaciju. Nije poznato da li je vatra uništila sve tragove. Za svega nekoliko sati policija je identifikovala počinioce a za manje od 48 sati oba počinioca su locirana i uhapšena.

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio šta smatra da je motiv ubistva Eskobara.

- Eskobar nije imao nekog prirodnog neprijatelja. Ovde se ne radi o kriminalnim grupama i naručiocima, ovde se radi o određenim ljudima koji rade u bezbednosnim službama. U Crnoj Gori će sada biti predsednički izbori i oni sada svaku "uzročnu vezu" koja bi imala veze sa kriminalnim grupama likvidiraju. Sve to da se ne bi otkrili pravi ljudi koji mešaju karte i odlučuju ko će ostati živ u tim kriminalnim grupama. Nisam spomenuo ni policiju, ni državnu bezbednost, nego određene ljude - rekao je Marković i dodao:

02:02

ESKOBAR NIJE IMAO NIKAKVE VEZE SA KLANOVIMA! Blažo Marković šokirao tvrdnjama: Ubice su poslate da ga smaknu OD STRANE NJIH

- Dakle, on nikakve veze nije imao sa klanovima, jer da je imao, on bi bio u zatvoru. Kada jednog dana ode politički Milo Đukanović, onda ćemo otkriti ko je pravi Eskobar na Balkanu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track