PJANOVIĆ SE NEKOLIKO PUTA VIDEO SA ESKOBAROM! Evo kako je Marko napustio Srbiju i pobegao u Bijeljinu posle ubistva Radoševića!
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

UHAPŠEN

PJANOVIĆ SE NEKOLIKO PUTA VIDEO SA ESKOBAROM! Evo kako je Marko napustio Srbiju i pobegao u Bijeljinu posle ubistva Radoševića!

Crna Hronika -

Marko Pjanović iz Brčkog koji se dovodi u vezu sa ubistvom Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu i koji je uhapšen večeras u Bijeljini nekoliko puta se video sa Eskobarom.

Oni su se navodno videli da bi dogovorio kupovinu blindiranog automobila za prijatelja. Pjanović se do Loznice odvezao drugim automobilom, pa je najverovatnije čamcem prešao Drinu, pišu Novosti.

Podsetimo, za Pjanovićem je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo "Interpolovu" međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Eskobara.

Marko Pjanović
foto: Printscreen Atvbl.com

On je danas tokom dana viđen u Bijeljini, a efikasnom reakcijom policijskih službenika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske on je lociran i uhapšen.

Pjanović je inače dečko Azre Šabanović, koja je takođe uhapšena sinoć u Sarajevu takođe zbog saučesništva u ovom ubistvu.

- Azra i Marko su se pretvarali sa su kupci. Bili su dan ranije na Radoševićevom placu polovnih vozila, kao zainteresovani za kupovinu, navodno dogovorili kupovinu jednog automobila marke VW. Sutra su u zakazano vreme za kupoprodaju na pumpu umesto njih dvoje, došle ubice - navodi sagovornik Kurira iz istage.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja