LIKVIDACIJE ESKOBARA I LUKE ŽIŽIĆA NARUČILA ISTA OSOBA?! Uhapšeni Pjanović PROPEVAO: Ovo je MOTIV UBISTVA Ranka Radoševića!
Foto: Kurir, MUP RS

KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA

LIKVIDACIJE ESKOBARA I LUKE ŽIŽIĆA NARUČILA ISTA OSOBA?! Uhapšeni Pjanović PROPEVAO: Ovo je MOTIV UBISTVA Ranka Radoševića!

Crna Hronika -

Marko Pjanović, navodni vođa navijača Partizana iz Brčkog koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u organizaciji ubistva Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar u nadležnom tužilaštvu Bosne i Hercegovine izjavio je da je kriv i da je naručilac njegovog ubistva ista osoba koja je naručila i ubistvo Luke Žižića, saznaje Kurir!

Žižić likvidran pred bratom i prijateljima

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, osumnjičeni je do detalja ispričao kako i zbog čega je učestvovao u ubistvo Radoševića koji je u četvrtak brutalno likvidiran pred brojnim očevicima na jednoj pumpi u Rušnju. Dvojica egzekutora došla su u lokal u kome je sedeo Radošević i ispalili kišu metaka u Nikšićanina.

hapšenje marka pjanovića
hapšenje marka pjanovićafoto: Kurir

- Osumnjičeni Marko je u tužilaštvu navodno rekao da je naručilac Radoševićevog ubistva isti čovek koji je svojevremeno naručio i ubistvo Luke Žižića koji je likvidran u svom lokalu na Novom Beograd pred bratom i prijateljima - kaže Kurirov sagovornik i podseća da je Luka Žižić ubijen 28. aprila prošle godine, a osumnjičeni za njegovo ubistvo je Stefan M. iz Kraljeva koji je uhapšen sedam dana nakon zločina u štek stanu.

ubijeni ranko radošević i osumnjičeni za njegovo ubistvo
ubijeni ranko radošević i osumnjičeni za njegovo ubistvofoto: Facebook, Privatna arhiva

Kako je dalje objasnio naš dobro obavešten izvor, ovo ubistvo je povezano sa egzekucijom Žižića.

Spektakuralna akcija policije Republike Srpske

- Osumnjičeni je na saslušanju rekao i da likvidacija Ranka Radoševića ima veze sa strahom od osvete za ubistvo Žižića, s obzirom na to da je pokojni Luka Žižić sin Mije Žižića, sa kojim je Ranko Eskobar bio veoma dobar prijatelj. Inače, njih dvojicu pored prijateljstva vezuje i činjenica da su iz istog mesta u Crnoj Gori. Strahovali su da bi Radošević mogao da organizuje osvetu za ubistvo Luke Žižića pa su odlučili ga da ubiju - kaže naš izvor i dodaje:

ubiejni luka žižić i osumnjičeni kraljevčanin za njegovo ubistvo
ubiejni luka žižić i osumnjičeni kraljevčanin za njegovo ubistvofoto: Privatna Arhiva, Printscreen

- Marko Pjanović je u svom iskazu pričao i o svojoj uhapšenoj devojci Azri Š. koja je lišena slobode u utorak u studentskom domu. Naime, rekao je mu je dojavila šta se sprema i da je pokušala da pobegne, ali je sprečena u spektakuralnoj akciji policije Republike Srpske. Inače, u ovom trenutku policija BiH ima mnogo više saznanja o ovom slučaju, nego srpkska policija, ali će zajedničkim snagama završiti istragu.

SPECIJALCI PRIVODE PJANOVIĆA - EKSKLUZIVNI SNIMCI

00:18

Specijalci privode Marka Pjanovića

00:18

Specijalci privode Marka Pjanovića

Podsetimo, Luka Žižić ubijen je kobnog dana u kafiću koji je držao, a osumnjičeni je bio obučen u radničko odelo i takav je ušao u njegov lokal i u njega ispalio čak sedam hitaca. Međutim, prijatelji i brat ubijenog odmah su reagovali i pokušali da ga savladaju. Oni su mu strgli masku s lica, kačket, jednu rukavicu, čak i oduzeli pištolj, ali je uspeo da se otrgne i pobegne električnim trotinetom, stvari koje su mu ostale na mestu zločina brzo su policiju dovele do njega.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track