SASLUŠAVAJU I ŽENU HIRURGA SA VMA OSUMNJIČENOG DA JE BRUTALNO PRETUKAO: Ona će početkom nedelje ispričati šta se dogodilo u stanu!
Foto: Printscreen/Instagram

oporavlja se

SASLUŠAVAJU I ŽENU HIRURGA SA VMA OSUMNJIČENOG DA JE BRUTALNO PRETUKAO: Ona će početkom nedelje ispričati šta se dogodilo u stanu!

Crna Hronika -

U nastavku postupka koji se vodi protiv poznatog hirurga sa VMA (48), koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu (42), u porodičnoj kući u Zemunu, početkom nedelje zakazano je saslušanje oštećene u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Žena je nakon hapšenja supruga, tvrdila da je on od početka januara do početka februara, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Tada joj je, navodno, nanosio teške telesne povrede, pišu Novosti.

Takođe, tvrdila je i da ju je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Poslednji put, povrede su joj nanete u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomljena su joj 4 rebra i leva laktična kost. Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

Nikola Ostojić, Ivana Ostojić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pre ove ključne svedokinje, istovremeno i žrtve incidenta, u Tužilaštvu je saslušan njen rođeni brat. On je potvrdio sestrinu tvrdnju da ju je muž maltretirao i rekao da o nasilju svog zeta nad sestrom ima posredna saznanja, odnosno da mu je ona, u više navrata slala SMS poruke u kojima se žalila. Brat tvrdi da poseduje te poruke i da će ih dostaviti Tužilaštvu na uvid.

Pre brata oštećene, svoje iskaze su dali policajac koji je bio na uviđaju. Takođe i kućna pomoćnica i prijateljica žene doktora.

Nikola Ostojić
foto: Printscreen/Instagram

Obe svedokinje rekle su da nikada nisu videle nasilje u braku doktora i njegove žene i da su delovali kao srećan par. Jedino je prijateljica kazala i da joj je doktorova žena pominjala da je muž maltretira, ali svedokinja ističe da nikada nije videla da je nasilan.

Hirurg se od hapšenja, nalazi u pritvoru, koji mu je početkom meseca produžen. On je, u prvom trenutku odbio da iznese odbranu u Tužilaštvu, ali se u međuvremenu predomislio i biće saslušan nakon što izjavu najpre da njegova supruga.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track