BRAT NESTALOG MILOŠA MARKOVIĆA APELUJE: Potraga na Dunavu traje već 2 dana, a evo šta im je neophodno!
Foto: Petar Aleksić, Facebook

potraga za nestalima na dunavu

BRAT NESTALOG MILOŠA MARKOVIĆA APELUJE: Potraga na Dunavu traje već 2 dana, a evo šta im je neophodno!

Crna Hronika -

Dušan Marković, brat nestalog Miloša Markovića koji je nestao sa još dvojicom prijatelja u subotu uveče kada im se prevrnuo čamac kod Ade Huje za Kurir kaže da im je potrebna pomoć.

Podsetimo, čamac u kom u bili Miloš Marković, Nenad Trivunović i Milan Nikolić prevrnuo se u subotu oko 22 sata na oko kilometar i po od Pančevačkog mosta, na 100 metara od obale, dok se njihov četvrti drug Mane K. spasio i doplivao do obale.

milan Nikolić, Nenad Trivković i Miloš Marković koji su nestali u hladnom Dunavu
milan Nikolić, Nenad Trivković i Miloš Marković koji su nestali u hladnom Dunavufoto: Facebook

- Molimo sve ljude koji su u mogućnosti da nam pomognu u potrazi. Ono što nam je neophodno u ovom trenutku pored čamaca, brodića, glisera koji bi takođe, tražili, jesu dronovi koji bi preletali taj potez kako bi uspeli da vidimo da li je neko od njih u tom nepristupačnom delu - kaže Dušan i dodaje:

potraga traje i danas
potraga traje i danasfoto: Petar Aleksić

- Potez koji se sad pretražuje jeste Dunav sa strene Borče i na nekom 1.160 kilometru nizvodno. Taj predeo se sad pretražuje i zato su nam potrebni svi ljudi koji mogu da nam pomognu da se uključe.

Potrebni i kajakaši

Na društvenim mrežama pojavio se i apel u kome se navodi da su potrebni svi kajakaši s kajacima za divlju vodu zbog pretrageterena i potrage za trojicom mladića.

- Molimo sve kajakaše koji mogu da se uključe u potragu da se jave na broj telefona 063 11 96 340 - navodi se u jednom od apela.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track