SVAKA SEKUNDA BIĆE KAO GODINA! Nestanak tri prijatelja na Adi Huji probudio stare rane Nenadu Perišu: Molim Boga za sretne vesti!
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Facebook, Privatna arhiva

iščekivanje

SVAKA SEKUNDA BIĆE KAO GODINA! Nestanak tri prijatelja na Adi Huji probudio stare rane Nenadu Perišu: Molim Boga za sretne vesti!

Crna Hronika -

Nestanak Nenada Trivkovića (38), Miloša Markovića (37) i Milana Nikolića (36) u subotu veče na Adi Huji, podigao je Beograd na noge, a svi koji su u mogućnosti uključili su se u potagu za nestalim mladićima.

Nerazdvojnim prijatelja čamac se prevrnuo na kilometar od Pančevačkog mosta, baš tamo gde je Dunav najsuroviji, a ni posel tri dana kako policija češlja mutnu reku, nema vesti o nestalim prijateljima.

Ova nesreća probudila je stare rane Nenadu Perišu iz Splita, jer je telo njegovog sina Mateja Periša, isplivalo prošle godine, nakon četiri meseca od nestanka, baš kod Ade Huje gde se u subotu gubi trag trojici dobrih drugova.

Matej Periš, Nenad Periš
foto: Mondo, Uroš Arsić/Mondo, Privatna Arhiva

Mesecima se nadao da mu je sin živ. Nesrećni otac svaki dan je obilazio Savu i Dunav. Sumnjao je da one kriju tajnu šta se dogodilo sa njegovim sinom. Sve dok policija nije pronašla telo Mateja gajio je nadu da će ga živoga zagrliti.

- Čuo sam strašnu vest. Saosećam se sa porodicom i prijateljima nestalih muškaraca. Zajedno sam sa njima u molitvama. Predstoji im vreme iščekivanja kada je svaka sekunda kao godina. Treba se iskreno nadati i verovati pozitivnom ishodu uprkos slutnjama koje odnose dah i san. Iskreno se molim Bogu za sretne vesti - rekao je Nenad Periš.

Potraga za nestalim prijateljima se ne prekida. Porodice su uputile javni apel svima koji su u mogućnosti da se priključe u potrazi za Milanom, Milošem i Nenadom.

Dunav, Rečna Policija, nestali mladići, Ada Huja, Matej Periš
foto: Petar Aleksić, Facebook, Privatna arhiva

Iz hladnog Dunava uspeo je da se spase samo Mane K. (37). On je, navodno, policiji rekao da ih je jedan talas podigao, a drugi poklopio. Da je tada poslednji put čuo i video svoju priajtelje.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track