Najnovije vesti

NAKUPILO SE TUGE ZA TRI ŽIVOTA, SA KOLIKO NULA SE PIŠE BOL! Potresne reči oca ubijene Ivane slamaju srce! UBICA JOŠ U BEKSTVU
Foto: Drustvene Mreže

žalost i tuga

NAKUPILO SE TUGE ZA TRI ŽIVOTA, SA KOLIKO NULA SE PIŠE BOL! Potresne reči oca ubijene Ivane slamaju srce! UBICA JOŠ U BEKSTVU

Crna Hronika

" I nebo ponekad zaplače za onima koji su otišli prerano, a kako ne bi i čovek... Nakupilo se tuge za tri života, ja pokušavam da je smestim u jedan i preživim... Rekli su mi da je plač bez suza najteži, ali mi nisu rekli sa koliko nula se piše bol i tuga... Anđele moj, tri meseca bez tvog osmeha" , ovim potresnim rečima se oglasio otac ubijene Ivane Krivokapić (26), koja je pre tri meseca nađena mrtva u stanu u Mirijevu, a njen ubica Jetmir Gočaj je još uvek u bekstvu.

Podsetimo, Ivana Krivokapić je pronađena mrtva u stanu u Mirijevu 24. decembra prošle godine. Nakon rezultata obdukcije utvrđeno je da je ubijena, a osumnjičeni za njeno ubistvo je njen momak Jetmir Gočaj.

Ivanu su pronašla braća u iznajmljenom stanu. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice, što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

Sumnja se da je Jetmir Goćaj, 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Beogradu.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Za Jetmirom je raspisana poternica, ali se njemu izgubio svaki trag i već tri meseca uspešno izmiče policiji. Jetmir je iz Crne Gore, a sumnja se da je napustio granice i ove države, s obzirom na to da ga policija nije pronašla na adresi.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja