"POSVAĐALI SMO SE, NAŠAO SAM MOTKU, IZVUKAO GA IZ KOLA I IZUDARAO" Beskućnik koji je pretukao penzionera sve priznao, ŽRTVA U KOMI
Foto: Zorana Jevtić

užas kod velike plane

"POSVAĐALI SMO SE, NAŠAO SAM MOTKU, IZVUKAO GA IZ KOLA I IZUDARAO" Beskućnik koji je pretukao penzionera sve priznao, ŽRTVA U KOMI

Crna Hronika -

Penzioner D. S. (69) iz okoline Velike Plane u ponedeljak uveče teško je povređen nakon što ga je beskućnik V. J. (46) drvenom palicom pretukao ispred kafane nakon svađe.

Tuča se dogodila u noći između ponedeljka i utorka ispred kafane u Novom Selu, nadomak Velike Plane.

- Osumnjičeni V. J. je u noći između 20. i 21. marta u Novom Selu ispred jednog ugostiteljskog objekta drvenom palicom više puta po glavi i telu udario oštećenog D. S. i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. Povređeni je nakon toga hospitalizovan u Urgentni centar u Beograd gde je priključen na veštačko disanje i nalazi se u komi. Osumnjičeni je priznao da je pretukao oštećenog i njemu je određeno zadržavanje do 30 dana - kažu za Kurir iz Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo teške telesne povrede.

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni V. J. je na saslušanju u nadležnom tužilaštvu navodno izjavio da je svemu prethodila svađa u kafani.

- Osumnjičeni je navodno ispričao da je bio u kafani u isto vreme kada i penzioner i da su se prvo verbalno sukobili ispred ostalih gostiju - kaže naš izvor upozmaz sa slučajem.

- Ja sam u jednom trenutku izašao iz kafane i našao sam drvenu motku. Čekao sam penzionera da izađe iz kafane. On je ostao do zatvaranja, a kada je konačno izašao, onako pijan seo je u svoj automobil. Ja sam mu tada prišao, počeo sam da mu lupam na prozor i vrata da otvori, a onda sam hga uhvatio za kragnu i izvukao iz auta - navodno je na saslušanju priznao osumnjičeni.

Naš izvor iz istrage dodaje da je osumnjičeni tada počeo da tuče D. S.

- Naslonio ga je na kola i počeo da tuče drvenom palicom koju je prethodno našao. Tukao ga je po po glavi, ali i celom telu. Nesrećni čovek je pao na zemlju, a osumnjičeni je pobegao - kaže izvor i dodaje da je V. J. ubrzo pronađen i uhapšen.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track