PRONAĐENE STVARI NESTALIH MLADIĆA U DUNAVU? Trag u blizini mesta gde su prijatelji bili na izletu! OPSEŽNA POTRAGA u toku
Foto: Petar Aleksić, Facebook

nema odustajanja

PRONAĐENE STVARI NESTALIH MLADIĆA U DUNAVU? Trag u blizini mesta gde su prijatelji bili na izletu! OPSEŽNA POTRAGA u toku

Crna Hronika -

Grupa prijatelja i porodice nestalih mladića, čiji se čamac prevrnuo prošle subote na Dunavu, tokom organizovane potrage pronašla je u vodi stvari, za koje se sumnja da pripadaju nestalim drugovima Milošu, Milanu i Nenadu.

Kako se saznaje na licu mesta, u vodi blizu mesta gde su bili na izletu Milan Nikolić, Miloš Marković, Nenad Trivković i Mane K., koji je uspeo da se spasi, pronađene su stvari za koje se sumnja da pripadaju nestalim mladićima.

Dunav, Rečna Policija, Potraga za nestalim, nestali mladići
foto: Facebook

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova. Mane K. je uspeo da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Porodice i prijatelji od jutros u potrazi

Grupa porodice i prijatelja od jutros traga za mladićima. Potraga se vrši pešaka, u podeljenim grupama, kao i preko reke u čamcima.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

Na licu mesta je i Mane K., jedini mladić koji je uspeo da se spasi.

Oni koji učestvuju u potrazi imaju zaštitnu opremu i podeljeni su u sedam grupa. Oni prolaze pored reke, kroz šiblje, blato i mulj.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja