UHAPŠEN OTAC MONSTRUM IZ MIRIJEVA: Ćerku (8) godinama držao zatočenu u stanu
Foto: Printscreen/Instagram

uhvaćen posle 4 dana

UHAPŠEN OTAC MONSTRUM IZ MIRIJEVA: Ćerku (8) godinama držao zatočenu u stanu

Crna Hronika -

Uroš Pašajlić (38), za kojim je MUP raspisao poteru zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) zatočenu u stanu, u kadi, u Mirijevu, uhapšen je danas.

"Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P.", saopštilo je tužilaštvo.

Za Urošem Pašajlićem potraga je bila raspisana u petak, kada su dve policajke provalile u stan i zatekle devojčicu u teškom stanju.

Mirijevo, dete u kadi, nasilje, Uroš Pašaljić
foto: Kurir, Printscreen/Instagram

"Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ i krivično delo Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz čl. 193 KZ i Kršenje porodičnih obaveza iz čl. 196 KZ u odnosu na dete", dodaje se u saopštenju.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će se preduzeti sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Uroš Pašajlić je bio je u zatvoru 2015. godine zbog Nasilja u porodici.

Podsetimo, devojčica nikada nije bila kod lekara, niti je izašla napolje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track