DEVOJČICA (8) KOJU JE OTAC GODINAMA DRŽAO KAO ROBA U TEŠKOM STANJU! Evo gde je smeštena ćerka monstruma sa Zvezdare
Foto: Facebook, Nenad Kostić

uhapšen posle 4 dana bekstva

DEVOJČICA (8) KOJU JE OTAC GODINAMA DRŽAO KAO ROBA U TEŠKOM STANJU! Evo gde je smeštena ćerka monstruma sa Zvezdare

Crna Hronika -

Devojčica (8), koju je, kako se sumnja, otac držao u kadi i zlostavljao u stanu na Zvezdari nalazi se u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, gde je primljena radi rehidratacije i realimentacije.

- Ona joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti - kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, piše Telegraf.

Devojčicu je u stanu držao njen otac (38) za kojim je bila raspisana potera, a za sve se saznalo juče kada je žena (45), sa kojom je bio u emotivnoj vezi, sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje. On je danas posle četiri dana potere pronađen, uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je partner pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatkela strašan prizor", rekao sagovornik.

Otac devojčice bio je već u zatvoru 2015. godine zbog nasilja u porodici. Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregled, nije krenula u školu, niti je izašla napolje. Komšije dete nisu nikada videle. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena...

Do sada je Prvo osnovno javno tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica - dete (2015) odlukom suda povereno na staranje ocu, s obzirom na to da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj. U Prvom osnovnom sudu, međutim, kažu da presudom dete nije povereno ocu na samostalno vršenje roditeljskog prava.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track