SASLUŠAN HIRURG SA VMA OSUMNJIČEN DA JE ZVERSKI PREBIO SUPRUGU: Otkrivamo šta je rekao pred tužiocem! "Žao mi je što..."
Foto: Printscreen/Instagram

kurir saznaje

SASLUŠAN HIRURG SA VMA OSUMNJIČEN DA JE ZVERSKI PREBIO SUPRUGU: Otkrivamo šta je rekao pred tužiocem! "Žao mi je što..."

Crna Hronika -

Poznati plastični hirurg koji je zaposlen na VMA u Beogradu i još dve privatne klinike, osumnjičen je da je brutalno pretukao dugogodišnju suprugu 2. februara, danas je izneo odbranu pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, pošto se do sada branio ćutanjem.

Njegov branilac, advokat Đorđe Kalanj, potvrdio je za Kurir da je saslušanje upravo završeno.

- Delimično je priznao izvršenje krivičnog dela. Objasnio je da je bio pod velikim uticajem različitih lekova koje je pio zbog zdravstvenih problema koje je imao. Moj krijent rekao je i da bi najsrećniji bio da može da vrati vreme, da mu je jako žano i da mnogo pati zbog onoga što se dogodilo, ali najvie zbog dece - rekao je za Kurir branilac poznatog hirurga, koji nije želeo da otkriva šta je bio razlog koji je uzrokovao sukob supružnika u zajedničkom stanu.

Bračni par
Bračni parfoto: Instagram/lazinota

Prema nezvaničnim saznanjima, njegova supruga koja je saslušana je izjavila da je on tukao skoro mesec dana u njihovoj porodičnoj kući.

- Hirurg je priznao da je bio nasilan prema supruzi 5. januara i da joj je tada najverovatnije naneo povrede, ali da posle toga nije bio fizički nasilan prema njoj, već da su se samo svađali - kaže sagovornik Kurira.

Kako je Kurir ranije pisao, osumnjičeni doktor koji je u pritvoru, od januara je bio na bolovanju zbog zdravstvenih problema koje je imao.

- Lekaru se pojavio problem na rukama, zbog čega nije mogao da operiše i morao je da prestane da radi.- rekao je ranije za Kurir dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Tada su verovatno počeli problemi u kući - rekao je sagovornik Kurira.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja