SERIJSKI LOPOV PAO U PARAĆINU: Upadao u kuće po USTALJENOJ ŠEMI, krao šta je stigao! Opustošio šest domova, ali dva NIJE USPEO
Foto: Shutterstock, Ilustarcija

SERIJSKI LOPOV PAO U PARAĆINU: Upadao u kuće po USTALJENOJ ŠEMI, krao šta je stigao! Opustošio šest domova, ali dva NIJE USPEO

Crna Hronika -

Paraćinska policija uhapsila je Zaječarca M.K.(40) i to samo dva sata nakon što je opljačkao jednu kuću u tom mestu, i njemu se na teret stavlja sumnja da je počinio više krivičnih dela teška krađa.

- Hapšenje je bilo uspešno zahvaljujući odličnom operativnom radu. Odmah nakon što nam se javio jedan očevidac i opisao šta je video, kao i kako izgleda osumnjičeni, krenula je potraga i ubrzo smo pronašli osumnjičenog. U njegovom automobilu bio je nakit koji je upravo opljačkao, a koji će biti vraćeen vlasnicima – saznajemo od nadležnih.

Ovaj Zaječarac je uvek upadao u kuće po ustaljenoj šemi. Nadgledao bi kuće imućnijih ljudi, a kada bi kuća ostala prazna, on bi sekao komarnike tamo gde bi prozori ostali otvoreni, i ulazio, ili bi otvarao prozore svojim obijačkim alatom.

M.K. je iz kuća krao sve što je mogao: zlatni nakit, novac, tehničku robu, čak i obuću..

- Istraga je u jeku jer postoji mogućnost da je osumnjičeni obio više kuća nego što sada znamo. Prema trenutnim saznanjima, on je do sada u Paraćinu opljačkao šest kuća, a bezuspešno je pokušao da obije još dve kuće – kažu nezvanično nadležni.

Osumnjičenom Zaječarcu M.K. određen je pritvor do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti predat nadležnom tužilaštvu.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track