"DOŠAO JE DA MI SE ISPOVEDI, REKAO MI JE DA VLADIMIR PIJE, A NE SME!" Osumnjičenom za ubistvo brata Bobana određen pritvor!
Foto: Kurir/M.S., Facebook

niš

"DOŠAO JE DA MI SE ISPOVEDI, REKAO MI JE DA VLADIMIR PIJE, A NE SME!" Osumnjičenom za ubistvo brata Bobana određen pritvor!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Nišu je pokrenulo istragu protiv okrivljenog Vladimira.V.(47) iz Niša za koga se sumnja da je 7. aprila ubio brata Bobana V. (52) u svojoj kući u Kunovičkoj ulici u ovom gradu.

Kako je navedeno u policijskom saoštenju, Boban je ubijen sekiriom.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo teško ubistvo. Okrivljeni je saslušan u tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu povodom navedenog događaja.

Ubijeni Boban V.
Ubijeni Boban V. foto: Facebook

Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je okrivljenom odredio pritvor do 30 dana radi sprečavanja uticaja na svedoke i činjenice da je za navedeno krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina, a njegovo izvršenje je uznemirilo javnost, saopštilo je tužilaštvo

Krvave scene u ovoj mirnoj ulici u naselju Trošarina uznemirile su komšije.

Tetka od braće živi odmah kuću pored, a za Kurir je kratko prokomentarisala: "Ne znam šta da kažem, toliko sam uznemirena, ko bi to očekivao".

Mesto zločina
Mesto zločina foto: Kurir/M.S.

Njihova komšinica, Marina Stanimirović kroz suze priča da je Boban izveo brata Vladimira iz psihijatrijske bolnice malo pre zločina.

- Došao je da mi se ispovedi, rekao je da pije, a ne sme zbog jakih lekova koje konzumira. Oni su ostali bez roditelja i živeli su od očeve penzije. Bilo mu je teško jer mu je brat bolestan. Mislila sam i to će nekako proći. I onda sam došla s posla i kažu mi komšije, Bobana nema više, ubio ga sekirom. Uvek smo lepo živeli, a evo sad je kuća ostala prazna - priča ova komšinica.

Komšinica Marina
Komšinica Marinafoto: Marko Smiljković

Kako je za Kurir ispričao Miodrag Milošević, ubijeni Boban je imao problema sa narkoticima, ali se nekako izvukao iz toga dok je uhapšeni Vladimir do nedavno bio u bolnici, gde se lečio na psihijatriji.

- Pričaju sve komšije da je odmah zažalio kada ga je ubio jer je istrčao na ulicu i vikao "ubio sam brata, ubio sam brata" - priča ovaj komšija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track