STOJANU IZ RIPNJA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Otkriveno gde je tinejdžerka imala užasne povrede, besomučno je ubadao!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

detalji iz istrage

STOJANU IZ RIPNJA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Otkriveno gde je tinejdžerka imala užasne povrede, besomučno je ubadao!

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje, Stojan Iilić (38) je osumnjičen za silovanje maloletnice i teško ubistvo, te mu preti najveća moguća zatvorska kazna - doživotna robija!

Naime, on je juče nešto posle 14 časova napao svoju komšinicu tinejdžerku (16), silovao je, pa ju je zverski ubio tako što joj je nekoliko puta zabio nož u telo, a potom je ostavio u šumarku pored pruge.

Ubijena tinejdžerka
Ubijena tinejdžerka foto: Privatna arhiva

- Tinejdžerka je imala užasne povrede. Konstatovano joj je više ubodnih rana po stomaku i grudima. Sudeći po tome koliko je imala uboda, ne siključuje se ni mogućnost da je ovo zločin iz strasti - kaže izvor Kurira i podseća da su pojedine komšije ispričale da im se člni da je osumnjičeni Stoja n bio zaljubljen u svoju maloletnu komšinicu, koja je inače išla u isti razred kao i njegova ćerka.

Ubistvo, Ripanj, Stojan Ilić
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Podsetimo, juče u beogradskom naselju Ripanj, Stojan Ilić je nožem izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, nakon što je silovao i ubio njihovu ćerku i unuku Nevenu. Sumnja se da je ubica najpre ubio devojčicu, ostavio je pored pruge, a onda pokušao da ubije i njenu porodicu, majku, babu i ujaka.

Kako se pretpostavlja, on je tinejdžerku najpre povezao kolima, silovao, a potom ubio i izbacio iz vozila.

Kako saznajemo, pre nego što ga je policija uhvatila, Stojan je bio u lokalnoj kafani gde je pretio da će se ubiti, a ubrzo nakon toga, seo je u svoj auto i zaključao se dok ga policija nije pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom Stoijanu Iliću određen je pritvor do 48 sati, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track